Fruit salad.

Mina goda fruktsallad som jag åt förut!
Kom nyss hem från min springrunda. Var faktiskt riktigt skönt idag och inte sååå jobbigt, förutom i backen som typ lutar i 90°. Körde lite intervaller också som jag lovat mig själv. Det var dagens motion!
Var även i stallet tidigare, det blåste sjukt mycket, och Billy som är jättekänslig för det ville hela tiden stå med rumpan mot blåsten, vilket ledde till att vi gick runt på en pytteliten volt hur länge som helst, när jag ville gå och han stå stilla. Så till slut gav jag upp det. Nu blir det mat och sedan ska jag plugga lite. Jag och kompisarna ses imorgon istället! :)

Dagens planer.


Hade en toppenbra kväll igår hemma hos snälla Sanna Dahlberg. Hon fyllde 18 härom dagen, så vi firade henne! Kände långt ifrån alla som var där, men hade skitkul i alla fall. Så tack för en go kväll! ♥
Vaknade klockan 09.00, men låg och drog mig tills 10.00. Dagens planer: Klockan 14.00 ska jag i alla fall åka till stallet. Har tänkt att orka mig ut och springa en långrunda idag, kanske träna lite intervaller. Har även lovat mamma att hjälpa henne att rensa ut en garderob som är full med massa onödiga saker. Tänkte även fråga någon om någon har lust att spendera denna lördageftermiddag med mig! Och så ska jag väl städa ur kaninernas bur ..
Ha en bra dag allihopa. ♥

So true.

So true! - haha, min humor. ♥

Kvällsinlägg.

Jag lyckas alltid. Köpte ett par svarta nylonstrumpebyxor idag, de har redan fått en repa. Rest in peace.
Men ska väl äta något litet nu och sen sova tror jag, är sjukligt trött fast jag gick upp sent idag! Godnatt på er!

Most wanted.

Most wanted - spring 2012. ♥
Har kikat runt lite på kläder. Ska beställa lite nytt nu till våren hade jag tänkt! Behöver även en ny väska och tyckte den väskan var riktigt fin! :)

Aj.

Varit full fart hela dagen känns det som. Städade till slut rummet trots alls - känns skönt nu. Det har varit helt underbart väder, nästan femton grader varmt ute och soool! :)
Förut lyckades jag förresten. Satt och letade efter en bok i en byrå med nerfällbart lock. Kände en smäll i huvudet och rummet gungade till framför ögonen. Då har jag lyckats få den där tunga luckan rätt i huvudet! Sedan blev det en lång ramsa med svärord, haha. Blir inte förvånad om det är en stor bula där nu ..
Det var min intressanta kväll, ha det bra allihopa! :)

Agility.


Hoppade för första gången med Kelly i år! Hon tyckte det var riktigt kul! :)

Godmorgon.

Godmorgon. ♥

Vår i luften.




Nu är det verkligen vår i luften!
Har varit ledig idag, så har verkligen bara latat mig hela dagen! Sanna kom nyss hem till mig, så vi ska alldeles strax åka till Sandra på filmkväll! :D

Söndag kväll.

Urusel uppdatering, jag vet! Fast de tre senaste dagarna nu kan jag skylla på att jag haft ont i huvudet, då orkar jag inte lägga ner min energi på att ens starta datorn.
Det är magiskt hur huvudvärken försvinner så fort man har hästar runt sig. Man kommer till stallet med dundrande huvudvärk och den försvinner nästan direkt - det är häftigt!
I förrgår longerade jag Billy för första gången. Det var längesedan han blev longerad över huvud taget, så i början förstod han inte riktigt, men i slutet gick det riktigt bra!
Idag red vi ut och det var verkligen hur fint väder som helst, men kände att jag ändå inte orkade ut och springa när jag kom hem! Får ta itu med det imorgon istället. En kort summering av helgen.

Hundvakt igen.

Har äntligen lyckats logga in på bloggen. Mitt internet är dödligt segt så har försökt logga in nu i typ en kvart.
Har suttit hundvakt hela dagen också, vovven blev hämtad alldeles nyss, så nu ska jag sova! Puss! ♥

Stranden.




Nikon D5000 + AF Nikkor 50/1,8D
f/1.8 1/250 ISO-Lo1

Man blir glad när ...


.. man kommer hem från en kompis och nya Shoot Magazine ligger på bordet tillsammans med en fotodvd - och när vädret dessutom är U-N-D-E-R-B-A-R-T.
NEIAPHOTO.BLOGG.SE
På denna bloggen kan ni ta del av min vardag i bild och text. Som ni säkert kan se så har jag ett stort intresse för fotografering, vilket mycket av bloggen handlar om. Jag bor på en ö på västkusten med min familj och mina djur och är även medryttare på en ponny som heter Belair som ni säkert också kommer få se ganska mycket av här på bloggen. Jag är 16 år så till hösten börjar jag första året på gymnasiet. Enjoy!

Kontakt: blogg.neiaphoto[a]gmail.com