Fredrikstens fästning.

Ett par bilder från utflykten till Fredrikstens fästning i Halden, Norge. 

Westkust.

 
 
Westkust
Wille 
En okvajlad tross
Sofia 
Grebbestad i kvällssolen
Ellen och Emelie
Stina och Johan
Jakob klättrar på peket
Elias 
Elias blir bakbunden av Sara
 
The crew
Jakob posar
Passet under gamla och nya Svinesundsbron på väg till Norge
Lova och Sofia på väg till Fredrikstens fästning i Norge
 
Fjällbacka 
Åh jag vill tillbaka ♥
 

Hemma.

Är hemma från Westkust nu. Åh vilka oförglömligt bra dagar jag har haft. Jag har lärt mig att segla, sett många vackra platser, ätit god mat, och framförallt, träffat många nya underbara vänner som jag hoppas kunna hålla kontakten med. Det känns skönt att vara hemma på fast mark igen, men jag kommer ändå sakna det väldigt mycket, även min trånga koj. Imorgon ska jag försöka hinna med att lägga upp mer bilder från resan! Puss på er! 

Ut på äventyr.

Nu drar jag ut på äventyr! Klockan 18:00 ikväll är det påmönstring på båten T/S Westkust som jag ska jobba på i en vecka. Färden börjar från Edshultshall och vi ska segla längs kusten. Är så galet taggad!! 
Under denna vecka kommer jag inte kunna vara så aktiv här på bloggen som ni kanske redan räknat ut, men jag ska försöka göra ett mobilinlägg då och då! Ha det så bra här hemma, pussar! 

Strandhäng med Louise.


Jordgubbar, sol och hav med goaste Louise. Bättre kan det inte bli ♡

I sommarhettan.

 
Kärlek ♥

Födelsedagsfirande.

En halv tårta dränkt i chokladsås!
Idag firade vi min födelsedag i förskott för att jag ska ut med båten jag ska jobba på och inte är hemma när jag fyller år. Några goa släktingar kom hit och, ganska otippat, fantastiska Louise! Så kul att få träffa den tjejen igen. Nu ska jag packa som en galning så att hon och jag kan ses imorgon igen innan jag åker. Vi drar nog till stranden och stekerrrrr.
Tack alla för en fin dag! ♥

Louise och fölet.

Nyfiket föl ..
.. vågar sig fram.
Måste ju hälsa!
Klättra i knäet, varför inte? 
Känner mig ganska stor i jämförelse. 
En mycket fin vän ♥
"Sluta ta kort på mig dåå!"
Gillar att bli kliad! 
Och så här ser fingrarna ut efter en del kliande på smutsiga föl.

Tältning med brudarna.

Igår slog jag, Alva, Elin, Caroline och Elsa upp ett tält vid skogskanten på en strand i Ödsmål. Vi tände en brasa och satt och grillade och myste långt in på småtimmarna innan vi somnade. Vädret var underbart och med så goa kompisar blev detta en av de bästa kvällarna hittills denna sommaren. Dock stukade jag båda mina fötter, den ena mer lindrigt än den andra.. Vi får se hur det går att jobba imorgon! Men bortsett från det var kvällen helt perfekt.
Ni är så bra ska ni veta. Sjukt glad att jag har er tjejer! ♥

Minishettisföl 2.

Andra delen av bilderna på minishettisfölen. Mitt hjärta smälter! ♥ Älskar den sista bilden på charmtrollet haha.
 
Precis som det är på alla mina bilder så är det sträng copyright på dessa bilder. Jag ger heller inte ut tillåtelse för att använda mina bilder på andra communties som till exempel stallet.se, inga undantag. Stöld polisanmäles.

Minishettisföl.

Det går inte att beskriva med ord hur lycklig jag blir av nyfödda föl. Det finns verkligen inget sötare! 
 
Precis som det är på alla mina bilder så är det sträng copyright på dessa bilder. Jag ger heller inte ut tillåtelse för att använda mina bilder på andra communties som till exempel stallet.se, inga undantag. Stöld polisanmäles.

Is it you?.

Like an aquarelle painting.

 

▼▼▼▼.

Det är nästan otroligt hur de allra minsta sakerna kan ändra ens humör helt. 

The red dress.

 
 
 
Här är inlägget som jag lovade på klänning jag köpte från Gina Tricot! Snälla Sandra agerade fotograf, duktig är hon! Riktigt nöjd med en del bilder! ♥
 

Strawberry champagne.

Har investerat lite nytt från Gina Tricot, en röd klänning som jag fullkomligt älskar (som jag visar i ett annat inlägg) samt denna body splash med doft av jordgubbar och champagne. Doften är riktigt läskande och frisk, jag tycker verkligen om den så den kommer användas flitigt i sommar! Dessutom kostade den ynka 48 ;- så jag rekommenderar den starkt! Denna body splash finns även med doften Mango passion. 

Ett kvällsdopp.

Hade en jättemysig kväll vid havet med familjen och bästis. Vattnet var inte superkallt, så man fick ingen brainfreeze direkt, men det var uppfriskande! Nu är det bara jag som är vaken i huset. Sandra somnade mitt under Titanic som vi såg, så jag fick gråta helt själv. Imorgon drar vi nog till standen för att steka! Godnatt ♥

Fina Leah.

Min fina Leah. ♥

OneRepublic - Native.

Nu innan jag går och lägger mig så måste jag bara tipsa er om OneRepublic's nya album Native. Jag är TOKFÖRÄLSKAD i det! Så jäkla bra låtar. Lyssna och njut. ♥

Mys med tjejerna.

Träffade några efterlängtade tjejer i Stenungsund idag! Vi fikade lite på Eat och gick sedan till McDonalds och åt, pratade och hade mysigt. Ni är så bra tjejer, har saknat er massor! Alla kom inte med på bild tyvärr, men älskar er ändå hihi. ♥
NEIAPHOTO.BLOGG.SE
På denna bloggen kan ni ta del av min vardag i bild och text. Som ni säkert kan se så har jag ett stort intresse för fotografering, vilket mycket av bloggen handlar om. Jag bor på en ö på västkusten med min familj och mina djur och är även medryttare på en ponny som heter Belair som ni säkert också kommer få se ganska mycket av här på bloggen. Jag är 16 år så till hösten börjar jag första året på gymnasiet. Enjoy!

Kontakt: blogg.neiaphoto[a]gmail.com