Midsommarblomster.

Ligger i sängen och gosar med katten. Har nyss duschat och gjort mig lite iordning. Igårkväll var jag med mina pinglor. Sanna har köpt bil nu så vi cruisade runt med den haha, först till Ellös fram och tillbaka och sedan till Uddevalla för att hämta Tim, därefter åkte Sandra och jag hem och sov i gäststugan. En jätterolig kväll! Senare kanske jag drar till Stenungsund, men innan dess måste jag städa mitt rum. Dessutom har det fötts ett nytt föl hos grannen så drar nog dit och fotar också! :) 

Good morning sunshine.

Godmorgon! Ska strax cykla till jobbet, är inte jättetaggad idag faktiskt. Hade hellre stannat kvar i sängen en stund .. puss ♥

Wake me up when it's all over.

Selfies from yesterday. ♥
 

Smörblommor och hundar.

Pearl Bay's Purple Romance.

Vår egenuppfödda tik Clara, Pearl Bay's Purple Romance. 

Wish you were here.

 
 

Självporträtt.

Idag var det självportätt som gällde! Tycker det är så rolig att fixa med lampor och reflexskärmar för att få det perfekta ljuset, även om jag inte lyckas så ofta haha. 

Midsommarbilder.

Tre bilder från midsommar som för övrigt var mycket bra. På dagen firade jag hemma med familjen och på kväll drog jag hem till Elin för att träffa henne och Lina! Vi hade en otroligt mysig kväll i Skärhamn, trots att Elin tappade sin mobil under bryggan och jag skrapade upp mitt knä när jag simmade under för att hämta den! 

Mys med Linis.

Gårdagen var jättehärlig. Låg hemma till klockan 18.00 och tog det lugnt, sedan red jag på ridklubben och till sist drog jag vidare till Lina. Vi köpte en påse bilar och gick övet broarna från Stenungsund till Myggenäs och tillbaka, vi åt nattmat på McDonalds samt träffade på en igelkott. Jag har aldrig sett en igelkott på så nära håll förut och den var så söt när den stod och kikade på oss under en soptunna.Nu ska jag och Lina göra frukost, pusshej ♥

Lyxfrulle.En sen frukost blir starten denna söndag. Idag ska jag vika kläder och rensa i min garderob och på kvällen drar jag till Johanna för att basta med ett gäng gott folk. Antagligen så kommer det att bli väldigt många mobil bloggar som denna nu på sommaren. Men ni får helt enkelt stå ut. Puss puss!

Sommarlov.

Vilken fin kväll jag hade igår med mina fina vänner Elin, Madeleine, Caroline, Alva och Rebecca. Ibland önskar jag att man kunde frysa ögonblick. En bättre start på sommarlovet kunde det inte ha blivit!

Håkan Hellström.

I lördags vid halv elva träffade jag Beccis på stenungsund station där vi åkte vidare mot Göteborg för att köa i 8 timmar. Vi köpte med oss Sushi och lyckades ta oss till slottsskogsvallen där vi fick var sitt nummer på handen som var ens kö-nummer. Sedan var det bara att gå runt som man ville tills klockan tre då alla skulle ställa upp sig i köerna, så Rebecca och jag lade oss på en grässlänt för att sola.
Det delades ut nummer från 1 till 1000 till alla som skulle få stå närmast scenen i en inhägnad, så det fanns tio köer med hundra personer i varje. När alla var uppdelade satte man sig, väldigt tätt, i nummerordning. Rebecca hade som tur var en filt som vi satt på, för det var grusigt och smutsigt. När man väl satt i kön fick man gå lite som man ville bara man höll sig inom området. I de köerna satt man i tre timmar, vilket var ganska varmt och hårt för rumpan, men tiden gick ändå ganska fort. Klockan 18.00 började alla släppas in i de köer som man satt i och väl inne försökte man såklart få en så bra plats som möjligt i inhängaden. När alla var inne, även några som inte hade nummer, så började kampen om de bästa platserna. Trycket var enormt och man kämpade som om det var för sitt liv, vilket det nästan var eftersom man knuffades hit och dit utan kontroll. 
Efter ett tag började ett förband spela. Det var tyvärr inte det bästa jag hört, och att uthärda det oljudet samtidigt som man försökte stå på en markyta på en dryg kvadratcentimeter var inte det trevligaste. Dessutom var lukten mellan alla svettiga kroppar helt vidrig så att vara kort kan inte ha varit så kul. 
Även Elin var på konserten så vi stod (läs knuffades runt) med henne och några nyfunna vänner. Konserten drog igång vid åtta och när Håkan klev ut på scenen så exploderade det bokstavligt talat. Man fick akta sig för att inte bli nertrampad och det är ett under att jag kan prata idag efter allt jag skrek. Stämningen var helt enkelt magisk. Golvet skakade när alla hoppade, skrek och sjöng med i låtarna och glädjetårarna gick inte att hejda under vissa låtar. Konserten fick ett mäktigt slut med fyrverkerier och Håkan som slängde ut rosor till publiken.
 
Trots missöden efter konserten som missade, försenade och nerspydda bussar så var det en helt oförglömlig kväll. Nu kan jag dö lycklig! 
- Mer bilder kommer förhoppningsvis!

Supernova.

Jag har snöat in mig på medinas musik igen. Älskar verkligen denna låten! 

Godmorgon folket.

Godmorgon! Vaknade lite för sent idag, kvart över tolv haha. Det brukar bli så när jag är ledig. Jag sätter klockan på typ åtta och sen slutar det med att jag går upp alldeles för sent och äter frukost vid två ungefär. 
Idag ska jag skriva på svenska redivisningen, springa och sen kaanske dra till stenungsund för att träffa mina hjärtan! Puss på er alla.

Jag ska inte gömma mig mer.

Ni som känner mig vet att jag har sjuka komplex över mina tänder, men jag är trött på att alltid försöka undvika att le och visa tänderna bland folk jag inte känner så nu ska jag försöka övervinna min rädsla och öppna munnen. Även om de inte är de vackraste skapelserna så är de iaf vita och det får jag nöja mig med tills jag fått rälsen på plats. Jag har insett nu att det bara är fulare att gömma tänderna hela tiden. De som inte accepterar mig som jag är kan dra någon annanstans. 
Ni kanske ser att jag har klippt och färgat håret också! Är grymt nöjd, även om det är ovant att ha det så kort!

Sommarkänslor.

Igår var jag med mina älsklingar Elin och Lina, vi gick runt i Stenungsund på kvällskvisten och hade det allmänt mysigt. Ikväll blir det grillning med gänget igen! Ska blir mkt roligt. Det är sommarlov snart, vädret är helt underbart och det är bara 7 dagar kvar till Håkan Hellström. Jag kan inte direkt klaga!
NEIAPHOTO.BLOGG.SE
På denna bloggen kan ni ta del av min vardag i bild och text. Som ni säkert kan se så har jag ett stort intresse för fotografering, vilket mycket av bloggen handlar om. Jag bor på en ö på västkusten med min familj och mina djur och är även medryttare på en ponny som heter Belair som ni säkert också kommer få se ganska mycket av här på bloggen. Jag är 16 år så till hösten börjar jag första året på gymnasiet. Enjoy!

Kontakt: blogg.neiaphoto[a]gmail.com