Behind that fake smile.

Och så var höstlovet här. Känslan är obeskrivligt skön. Imorgon är det födelsedagsfirande för Sara och idag ska jag packa för på söndag åker jag till TURKIET! Liksom va!? Gaaalet taggad! 

Baby you're not good for me.

Tisdag idag, obviously. Tal i Svenskan, vi får se hur det går, smått nervös sådär. Mattetöd som sista lektion och sen direkt till ridklubben efter det blir det matteplugg hela kväll, som det kommer bli resten av veckan, wehoo. Puss på er mina babes. 

Lördag 19 Oktober.

Jag lever. Ja, det är sant! När var senast som jag bloggade? I don't know and I hardly care. Det har hänt rätt mycket i mitt liv och jag har helt enkelt inte haft ork över till att blogga. Har inte mått så bra och mycket jobbiga känslor har stulit min inspiration. Jag antar att jag har tappat de flesta av mina läsare, men ett stort tack till er som har hängt kvar här! Vi får se om jag kanske får inspirationen tillbaka snart. Puss på er så länge.

Kortkort.

Jag litar aldrig på en frisör igen.
 
- Klipp det nödvändigaste på topparna! 
- OK! *KLIPPER AV HELA HÅRET*.
 
Hatar det, även om alla säger att det är fint osv så tror jag inte på dem faktiskt, sorry gurlz and boyz haha. Man kan ju inte säga "fyfaan vad fult ditt hår blev" för då hade ju jag gått och gråtit på toaletten, så nej jag tror inte på dem. Försöker dock vänja mig vid det. 
NEIAPHOTO.BLOGG.SE
På denna bloggen kan ni ta del av min vardag i bild och text. Som ni säkert kan se så har jag ett stort intresse för fotografering, vilket mycket av bloggen handlar om. Jag bor på en ö på västkusten med min familj och mina djur och är även medryttare på en ponny som heter Belair som ni säkert också kommer få se ganska mycket av här på bloggen. Jag är 16 år så till hösten börjar jag första året på gymnasiet. Enjoy!

Kontakt: blogg.neiaphoto[a]gmail.com