Återblick på året.














En återblick på året som gått, i bilder. Jag vill bara önska alla ett riktigt gott nytt år! :D
Har ni några nyårslöften i år och tror ni att ni lyckas hålla dem?

Ett tidningstips.


I julklapp fick jag en prenumeration på den nya fototidningen Shoot. Har suttit och läst första numret idag och är helt förälskad! De fototidningar jag läst förut har varit fullkomligt urtråkiga, och jag har sällan läst klart hela. Men denna inriktar sig mer till unga, för att inspirera och jag tycker alla borde läsa den! Emelie Ohlsson, hon som startat tidningen, är någon jag verkligen beundrar! Hon är en duktig fotograf och himla kreativ. Hennes blogg kan ni hitta här » 

Nya inköp.





Var i Göteborg med några kompisar idag på mellandagsrean och köpte lite nya kläder! En t-shirt med en kamera på - från Monki, ett blommigt linne från BIKBOK, en grå stickad kofta från BIKBOK och ett par blåa mjukisbyxor från BIKBOK.

Julklappar.


Mina julklappar som jag fick i år: En ridtröja, ett par vinterridvantar, ett par stickade vantar, idolskivan, Harry Potter-boxen, några örhängen, tre nya promarkers, en ansiktstvätt med ansiktskräm , en handbok i digitalfoto - från min kusin, ett filter till objektivet - från Louise, den nya fototidningen Shoot, en nagelfil, en biljett till Göteborg Horseshow - från Ann-Britt, som äger Billy, och pengar från släkten och mamma och pappa! TACK! 
Nu sitter jag och tittar på Harry Potter, som den nörd jag är haha! ;)
Vad har ni fått i julklapp?

Julkänsla.




Jag hoppas alla har haft en härlig julafton med bra julstämning! God jul!

God Jul önskar Billy.




Från oss alla till er alla - en riktigt god jul! :D

Julpynt i stallet.


Tråkigt med svartvita bilder, men såhär såg det ut i stallet idag när vi var färdiga! Det ser nog inte så fint ut längre för nu har hästarna varit inne och härjat ..

Härligt med jullov.


Lite bilder på Leah från igår! - Det är så skönt att äntligen ha fått jullov! Nu sitter jag och passar hund, en kompis kanske kommer och håller mig sällskap senare, men tills dess ska jag göra en bloggdesign tänkte jag!

Fjärde advent.


Redan fjärde advent idag! Om en vecka är det julafton, sjukt vad fort det går - och ingen snö än!
Nu ska jag tydligen dammsuga och sen ska jag till stallet och rida billy! :)

Pepparkakor.



Nu har mamma och jag precit bakat pepparkakor, de blev goda även om jag inte är så himla förtjust i pepparkakor!
Provet idag gick inte riktigt så bra som jag hade hoppats. Hade tydligen läst på fel ämne inom fysiken. Kommer inte ihåg något om atomfysik och det var det större delen av provet handlade om, nice! Lyckat Nea, lyckat ..

Före och efter.



Har suttit och lekt lite i photoshop med denna bilden som jag fotade på bassholmens hingstsläpp i våras. Vill så sjukt gärna köpa ett nytt och bättre zoom-objektiv, för är inte alls nöjd med det jag har nu längre tyvärr!
Idag har jag även börjat rensa ut bilder som jag ska förstora!
- Nu tittar jag på idol och håller tummarna för Amanda OCH Robin, haha! ;D

Segt.


Sitter på skolan, vi slutade tolv men ska vara kvar här till klockan ett, himla segt. Sen ska jag direkt till ridklubben och sen hem och plugga, tre prov efter varandra nästa vecka, borde inte klaga eftersom många har så ganska ofta. Det är bara att le och vara glad! :D Puss!

Hundvakt.




Sitter hundvakt åt denna hunden. Ni som läst min blogg ett tag har säkert sett den förut! Nu ligger han och sover och snart ska vi nog gå ut på en liten kort promenad!
- Är blogg.se konstigt för oss också? Det ser jättekonstigt ut när man postar inlägg!

Första snön.


Det snöade ikväll! Den lade sig inte, men det snöade i alla fall!

Nu ska jag sova, puusss!

Minishettisar.







Var uppe en sväng och fotade minishettisarna förut! Blev inte så nöjd med kvalitén på bilderna, men hästarna är söta i alla fall!

Klippt och tonat håret.




Nu har jag äntligen varit hos frisören och klippt + tonat håret! Det behövdes verkligen kände jag. Men topparna behövde hon inte klippa så mycket, anledningen till att det är så frissigt är att det är sjukt torrt längst ner, så ska börja använda en speciell hårinpackning. Nu ska jag göra allt för att få fint och LÅNGT hår!!
Nu ska jag till stallet, pusss!
NEIAPHOTO.BLOGG.SE
På denna bloggen kan ni ta del av min vardag i bild och text. Som ni säkert kan se så har jag ett stort intresse för fotografering, vilket mycket av bloggen handlar om. Jag bor på en ö på västkusten med min familj och mina djur och är även medryttare på en ponny som heter Belair som ni säkert också kommer få se ganska mycket av här på bloggen. Jag är 16 år så till hösten börjar jag första året på gymnasiet. Enjoy!

Kontakt: blogg.neiaphoto[a]gmail.com