Solnedgång.


Nikon D5000 + AF Nikkor 50/1,8D
f/13 1/649 ISO-200

Nu blir det bad igen.


Nu blir det bad igen - efter en sjukt jobbig dag på caféet. Kom folk hela tiden och ingen visste någonting om vem som skulle ha vilka maträtter, är helt slut. Men vi slog i alla fall pengarekordet i kassan när dagen var slut. Nu ska jag iväg och bada, blir riktigt skönt, ha det bra!  

Thursday.


Var iväg och badade idag igen, Kelly fick följa med. Ingen badhund direkt, hon vägrade gå i längre än till magen och stod bara och gnällde på berget efter oss när vi badade, men lyckades få henne att gå en bit så jag kunde ta kort i alla fall. Grymt härligt i vattnet, riktigt skönt! Imorgon är jag äntligen ledig efter många dagars sommarjobb i sträck. Får hoppas att det blir lika fint väder imorgon också så man kan passa på att vara ute och njuta av solen! Nu ska jag sova, ha det bra! ♥

Carpe Diem.Fick hem min ring  idag som jag beställt från Style by Tyra - är riktigt nöjd, superfin är den! Snart kommer faster och min kusin så vi ska fika, får se om vi hinner bada en sväng idag också. Ha det bra! :)

Wednesday.Nikon D5000 + AF Nikkor 50/1,8D
f1.8, 1/800, ISO-Lo1

Badtur.


Nikon D5000 + AF Nikkor 50/1,8D
Foto & Redigering: Jag - Modell: Ellen

Monday.Nikon D5000 + AF Nikkor 50/1,8D

Tända ljus.

En härlig dag.Först var vi på ett litet sommarcafé och fikade. På vägen hem såg vi en liftande cyklist med ett cykelhjul under armen. Vi plockade upp honom och tog med honom ner till Henån där han skulle leta reda på en affär med cykeltillbehör. När vi kom hem gjorde vi mat. Det blev massor av olika frukter, kyckling och klyftpotatis. Sist men inte minst pt vi en jättegod tårta och mamma gjort! Nu ska vi iväg och bada, får se om jag lyckas få i mamma i vattnet ..
/Nea

Födelsedag.Då fyller man år idag då! Hoppades att vädret skulle vara lite bättre, but no - regn, regn och åter regn! Men det blir säkert en härligt dag i alla fall! Fick några fina presenter och resten kommer på måndag med posten, längtar! Jag vet ju redan vad det är, men det är ändå lika spännande. Nu på morgonen fick jag ett nytt träningslinne, lite underkläder, ett fint halsband som är på bild här ovanför, lite pengar och annat, men resten kommer ju som sagt på måndag, kan inte vänta, haha! Nu ska kaninerna och katterna få sin frukost, ha det bra allihopa!

Sockersöta.

Jag var hos Emma och Nadja idag, vi var en sväng och badade, riktigt skönt var det i vattnet och vi hade riktigt kul. Nadja och jag badade länge, men Emma fegade ur efter att ha gått ut till knäna, haha. Hemma hade de fem sockersöta kattungar och lyckades få några bilder på dem. Visst är de bara för söta?

Bildresultat & grillkväll.

Som jag lovade så lade jag upp lite bildresultat med det nya objektivet. Gillar det skarpt, ångrar inte att jag köpte det! Blev även en liten bild på den goda maten hos grannen! Nu ska jag ut och fotografera igen, haha.

Paket.


Titta vad som fanns på posten till mig! Mitt nya objektiv som jag beställde för ungefär en vecka sedan. Blev så glad och ville såklart hem och fota direkt, grymt bra var det - älskar det! Resultat får ni se sen, nu ska jag på grillkväll hos grannen! :)

Skylight filter.


Titta vad pappa hittade på mammas gamla systemkamera! Ett skylight filter som dessutom passar till min kamera! Blev så glad! Snacka om tur! Det har suttit på mammas kamera som hon inte använder hela tiden. Har till och med fotograferat lite med den och ändå såg jag inte filtret. Men tack vare pappas skarpa syn har jag nu ett nytt filter som jag ska testa. Jag sparade 100 kr tack vare detta! Dock är det lite skamfilat och krokigt, men det hör ju till! :) Nu drar vi nog till badet om regnmolnen vill försvinna, ha det så bra!

På café.
Nu har vi varit på caféet där jag sommarjobbar och fikat. Ett trevligt torsdagsnöje, yes indeed. Idag har vi, förutom att gå på café, tagit bort allt som kan blåsa iväg från gården in i ladan eftersom det ska bli oväder i natt. Jag gillar när det regnar om man är inomhus och myser, helst med en kopp varm choklad och en filt framför en bra film på tv. Visst är det härligt att sova när det regnar på taket?
NEIAPHOTO.BLOGG.SE
På denna bloggen kan ni ta del av min vardag i bild och text. Som ni säkert kan se så har jag ett stort intresse för fotografering, vilket mycket av bloggen handlar om. Jag bor på en ö på västkusten med min familj och mina djur och är även medryttare på en ponny som heter Belair som ni säkert också kommer få se ganska mycket av här på bloggen. Jag är 16 år så till hösten börjar jag första året på gymnasiet. Enjoy!

Kontakt: blogg.neiaphoto[a]gmail.com