Sista dagen i November.


Ett tag sen sist nu igen, dålig uppdatering. 
Höll på att flyga av idag när vi red. Det gick någon med ficklampa på ängen alldeles bredvid paddocken. Hästarna blev rädda och flög i taket, men de stannade ganska fort ändå, dagens händelse typ. Så himla långtråkigt just nu. Trist väder, ingen snö, har ingen inspiration till att fotografera. Hoppas det blir snö snart så man får något nytt att fota, istället för döda grenar och solnedgångar ..

Breaking dawn part 1.


Har ganska nyss varit och sett Breaking dawn part 1 med Sandra och Emmorna! Filmen var superbra och vi hade det kul! :D Nu ska jag sova, det är ju skola imorgon ..

Första advent.


Första advent idag då - tiden går sjukt fort, snart är det jul! :o

Svartvitt.




Sitter och lyssnar på soundtracks från Spiritfilmerna! Så himla fina! Det var längesen jag såg Spirit snart, måste nog se den snart. Ska träffa Emma och Sandra imorgon, får övertala dom att vi ser den! - Pussss alla!

Det är nu man saknar sommaren.







Det är nu man saknar sommaren. Jäkla skitväder ute rent ut sagt, inte ens en gnutta snö heller! Vi vill ha en vit jul!!

Studiedag.


Idag har det varit studiedag så har bara varit hemma och sovit, haha!

Mina kusinbarn.






Mina söta kusinbarn på bild, Rebecka och Alexander!

Dagens.


Min faster fyller år så ska vi ska snart åka och fira henne, ikväll börjar jag på bloggdesignen som lovat!

På kvällen.


Ska precis lägga mig och läsa ett nytt nummer av Häst & Ryttare. Är sjukligt trött så borde ha lagt mig tidigare egentligen ..

Och jag SKA bättra mig. Har sagt det många gånger! Men tappar läsare, kommentarer och följare, tråkigt, men jag får absolut skylla mig själv för att jag är så dålig på att uppdatera! Men har faktiskt börjat fundera på hur nya bloggdesignen ska se ut, kommit på något bra, sen ska det förhoppningsvis bli fart på bloggen igen!

Min medryttarhäst.




- Bilder på min medryttarhäst Billy! Han är ingen vidare linslus, så det var svårt att få ett vettigt kort, haha!
Visst är han söt? :))

Godmorgon.


Godmorgon! Ska strax åka till stallet, solen skiner och vi ska rida ut, kan det bli bättre? :D

Myskatt.




Lite bilder på en myskatt som heter Ninni.
Nu har vi äntligen hittat en sadel som passar Billy, provade att rida i den idag och den var så himla skön, så nu kan man äntligen sluta bekymra sig för det! Var på öppet hus på olika gymnasium tidigare idag också. Det var kul  att se olika skolor och jag nog bestämt mig för skola och inriktning! Det blir John Bauer gymnasiet, Samhällslinjen med inriktning media och journalistik! :D

Sprungit.


Nyss varit ute och sprungit! Jag har så mycket energi just nu och det är så skönt! Brukar inte springa och ha på musik förut, men det ska jag från och med nu - man får så mycket mer energi! :D

Tjocka kaniner på vift.



Lite bilder på mina tjocka kaniner som fick hoppa löst på gräsmattan idag! De tyckte det var hur kul som helst att få komma ut ur kaningården!

En bloggdesign klar.


Nu har jag precis gjort klart en bloggdesign till min kompis Emma! Lovade henne att göra en, så den har jag suttit och grejat med idag, vad tycks? :) Alldeles strax ska jag börja på min egen!
Besök Emmas blogg här »

Just nu.


Sitter och äter lite mellanmål och har precis börjat på Engelska läxan. Ska vara hemma hela dagen, så ska nog börja göra en ny bloggdesign idag förhoppningsvis! Ska bara bara ta det lugnt, skönt :)

Vinterkallt ute.


Det skulle inte förvåna mig om det ser ut så här ute snart! Eller vad tror ni? För det var verkligen sjukt kallt när jag red förut, tårna och fingrarna domnade bort och musklerna i ansiktet stelnade, så om jag försökte prata så spändes hela ansiktet, haha. Men man får väl vänja sig nu och vara glad att det varit ovanligt varmt så länge! :)

Spegelvänd.


En gammal bild på mig som jag grejade lite med i Photoshop!
Skolan idag, lika kul som vanligt! (; Men ändå skönt att komma tillbaka till vanliga rutiner! Hästarna vilade idag så vi red inte, men blir dubbel ridning för mig imorgon. Först min ridlektion på ridklubben, hem och äta och sen direkt åka till stallet och ha lektion för Lisa, andra gången - ska bli skoj, ser fram emot det, fast att det kommer bli ganska stressigt!

13 November.





Lite bilder från igår på hunden jag passade!

Passar hund.



Är hundvakt åt denna hunden som ni ser på bilden - en gullig hårboll! En kompis kommer för att göra mig sällskap snart så jag slipper sitta ensam och rädd när det börjar bli mörkt, haha. Men nu försöker jag fördriva tiden med att gosa med katten, äta massa gott och kolla på datorn, så ja - det blir säkert bra! :)
NEIAPHOTO.BLOGG.SE
På denna bloggen kan ni ta del av min vardag i bild och text. Som ni säkert kan se så har jag ett stort intresse för fotografering, vilket mycket av bloggen handlar om. Jag bor på en ö på västkusten med min familj och mina djur och är även medryttare på en ponny som heter Belair som ni säkert också kommer få se ganska mycket av här på bloggen. Jag är 16 år så till hösten börjar jag första året på gymnasiet. Enjoy!

Kontakt: blogg.neiaphoto[a]gmail.com