Från idag.Bilder på mig och härliga Billy från idag! Louise som fotograferat! :)

Sitter i bilen.


Det glänser i hennes glasögon!!
Sitter i bilen på väg mot Göteborg för att lämna Louise på tågcentralen! Blir tråkigt att hon åker hem och kommer sakna henne supermycket, men vi ses nästa lov, haha! (;

Filmdags.


Filmdags med Louise! :D

Jag och Billy.


Nu får ni se lite bilder på mig och Billy! Idag kom Louise med tåget till Göteborg och hon ska bo hos mig i tre dagar. Hon fick bli min fotograf, så hon har alltså fotat alla bilderna, copyright! Red barbacka idag som ni ser och det gick väl sådär, men på några bilder blev det i alla fall hyfsat! Tack Louise som fotograferade! :D

Äntligen Höstlov!.


Äntligen höstlov säger jag bara!! Varit på Torp idag med Emma, Sanna och Sandra! Superkul hade vi och även om jag hade lovat att inte köpa något så blev det ett litet nagellack i alla fall! - Ser fram emot denna veckan! Imorgon åker vi till göteborg och hämtar upp Louise som kommer med tåget från Kumla för att bo mig i tre dagar! Ska bli så skoj! :D Nu ska jag äta något litet och sen ska jag sooova! Sovgott alla och ha världens bästa höstlov!

Bildbrist.


Har lite bildbrist eftersom det varit så dåligt väder på senaste. Har inte varit så pigg idag heller, man får hoppas att förkylningen håller sig borta ..

I min väska.


Rensade i min väska nyss. Den var helt proppfull med onödiga saker, men nu är det som det ska vara igen! Tänkte jag skulle visa vad som finns i den, för jag tycker i alla fall det är kul att se vad andra har i sina väskor!

Weheartit.


Bildkälla: http://weheartit.com - redigering: Jag
Sitter på weheartit.com och klickar mig runt! Det är en sak jag gör ibland när jag har tråkigt! Känner mig så oinspirerad, uttråkad och försoffad just nu. Men imorgon blir det att åka till stallet och träffa och rida Billy igen, då blir allt bra! Funderar på att göra en ny bloggdesign, har sagt det otroligt länge - I know, men ska i alla fall fixa en någon dag!
- Tack för ökande statistik och mer prenumeranter. Ni vet inte hur glad jag blir!? Det höjer verkligen humöret när man inte har någon inspiration eller är helt uttråkad!

Tråkigaste dagen i veckan.


Söndag kväll.Alltid lika tråkigt med söndagskvällar - kan man inte vara ledig en dag till i veckan? Kom nyss hem från stallet. Billy var så duktigt idag så! Nu ska jag äta lite och sen sova! :)

Nya ridhandskar.Köpte nya ridhandskar igår när jag var på torp med Sandra! Supersköna och varma. Så nu slipper jag frysa om fingrarna när jag rider. Ska till stallet ikväll så då blir det väl upp till bevis! :)

Lördag.


Sitter här med bästa Emma och Sandra! :D Tyvärr ville inte Emma vara med på bild, den skitungen!!

Äntligen Fredag.Lite mer bilder på Kelly!
Sitter och tittar på Idol, kanske slänger in ett inlägg senare!

Gymnasieval, funderingar och sånt.Nu det senaste har det bara ramlat in massor av tidningar om gymnasieval och olika gymnasier i brevlådan. Blir tokig snart! Har ju knappt någon aning om vad jag vill bli. Okej, jag har några idéer som jag funderar lite extra på, men det är ju så svårt att bestämma sig. Nu är det snart dags att börja tänka på allvar på vad man ska välja och då gäller det att ha lite idéer. Självklart skulle jag vilja bli fotograf, men det känns ganska svårt att genomföra det .. Men inget är omöjligt!
Har ni som går i nian gjort testet i gymnasieguiden som jag antar att de flesta har fått? - Vad fick ni i så fall?
- Jag förstår inte riktigt hur jag kunde få Vetenskapare, det stämmer liksom inte alls in på mig, haha! :o

Nytt armband.


Tre olika inställningar.De här tre bilderna är helt oredigerade men är fotade med tre olika inställningar på kameran. Jag fotade på manuellt läge och ändrade bara vitbalansen - lite kan göra mycket! :)

Färg eller svartvitt?.Färg eller Svartvitt - Vad tycker ni? :)

Regn,regn & regn.
Supertråkigt väder idag. Fast egentligen ska man väl inte klaga, det har inte regnat på så jättelänge. Sitter och tittar igenom ett nytt nummer av Häst & Ryttare och dricker varm choklad. Jag ska inte rida idag i alla fall för det var tydligen en stor sjö i paddocken, så lektionen skjuts upp till imorgon! :)

Hösten.Höstbilder från igår. Red barbacka på Billy idag, det var riktigt mysigt. Vi tog det väldigt lugnt och jag tror han tyckte det var riktigt kul ändå. Man märker verkligen hur mycket ens egna inställning gör skillnad. Om jag är trött och omotiverad går det inte alls bra att rida och hästen är inte alls med på noterna. De kan verkligen känna av sånt. Däremot om man är glad och har en bra inställning så går det toppen! Det är väl ganska häftigt ändå? :)

Ibland lyckas man, ironi.


Kändes inte så där toppenbra att rida idag, Billy var inte riktigt med på noterna och det gjorde det inte bättre av att jag var trött - var ju ändå uppe till klockan tre igår natt och tittade på film med Emma och Sandra, haha.
Så har varit ganska lättretlig idag, men så kan det vara. Snart kommer jag in i dygnsrytmen igen får jag hoppas!
Jag lyckas alltid komma på att jag har läxa precis innan jag tänkt gå och lägga mig. Så nu sitter jag och gör den - toppen!
NEIAPHOTO.BLOGG.SE
På denna bloggen kan ni ta del av min vardag i bild och text. Som ni säkert kan se så har jag ett stort intresse för fotografering, vilket mycket av bloggen handlar om. Jag bor på en ö på västkusten med min familj och mina djur och är även medryttare på en ponny som heter Belair som ni säkert också kommer få se ganska mycket av här på bloggen. Jag är 16 år så till hösten börjar jag första året på gymnasiet. Enjoy!

Kontakt: blogg.neiaphoto[a]gmail.com