Gamla porträtt.

Lite bilder på fina Johanna från i vintras som jag inte visat er förut!

Påminnelse.


Haha, jag sitter och skrattar lite åt min statistik på bloggen. Shit vad jag får skylla mig själv att den bara sjunker hela tiden! Men vill också påminna om att målet med min blogg inte är att jag ska få en skyhög statistik, tusentals av följare på bloglovin eller att ens få en något så när känd blogg. Jag skriver när jag känner för att skriva helt enkelt. För det kan ju inte vara så roligt att läsa om något som jag inte engagerat mig i särskilt mycket .. Har skrivit och lagt upp mina bilder här mest för att jag tycker det varit kul och för att inspirera mig själ och för att kunna titta tillbaka på fina dagar, men även för att inspirera andra om man känner att man kan bli inspirerad av min blogg och mina bilder! ♥

This weather is driving me mad.


Kan inte vädret typ bestämma sig eller något? Ena dagen är vädret toppen, sen blir det snöstorm och hagel och sen blir det regn, regn och mera regn. Pallar inte ärligt talat!! Det var dagens i-landsproblem ..
Trots vädret har jag i alla fall haft en riktigt bra helg, även om jag inte trodde det från början. Har ju passat en hund både igår och idag så har inte kunnat åka någonstans, men som tur är har man snälla vänner som orkar hålla mig sällskap! ♥
- Har alla andra haft en bra helg?

Senaste.

Lite instagrambilder från de senaste dagarna. Just nu har jag ingen ork att fota eller skriva riktiga blogginlägg, har varit sjukligt trött hela veckan. Men kanske inte så konstigt eftersom jag hamnat i en ond cirkel .. har nämligen börjat att lägga mig närmare halv ett på natten varje kväll och efter det tar det en stund att sova. Måste verkligen komma ur det nu - för jag vill orka att gå ut och springa!! - Så nu drar jag ut på en springrunda. Kommer säkert däcka någonstans på vägen!

Billyboy.

Billy och jag idag från dagens ridpass! Sandra var min fotograf idag, men tyvärr stod hon och smsade mest hela tiden, så några vettiga bilder där jag red blev det inte! Hon är för gó den tjejen! ;)

Nya inköp.

Var på Torp idag med Sandra! Köpte en ny vårjacka som planerat, men hittade även ett par höga shorts som jag störtälskar! Det var ett bra avslut på ett awesome lov! ♥

blue flower.

Nikon D5000 + AF Nikkor 50/1.8D
f/1.8 1/160 ISO-Lo1

Kvällens underhållning.

Kvällens underhållning. Kusinen har varit och hälsat på, så spelade ett parti alfapet med honom. Och nu ska jag försöka vinna över honom på riktig wordfued, får väl se hur det går! ;)
Imorgon åker jag till Torp med Sandra och Sanna. Måste köpa en vårjacka och kanske nya skor!

Instagram.

Som ni märker så har jag skaffat mig Instagram! Så för de som är intresserade av att följa, heter jag neiaeri där!

Hightech.

Hihi, nu är jag också hightech! Nya mobilen kom idag, HTC desire S! Så gött! :D

Är med en konstig liten människa.


Är med en konstig människa - denna människan heter Sandraaa!! ♥
- Stackars er som måste läsa om mina dumheter och se webkamerabilder hela tiden förresten ..

I survived.

Jag överlevde - på riktigt!!
Tydligen var det inte alls idag som de skulle göra ingreppet .. Så jag gick och oroade mig i onödan!

Bara för att alla älskar tandläkaren.

Bjuder på ett falskt leende - Bara för att jag ska till tandläkaren snart! :D
- Skriver ett inlägg senare om jag överlevde tortyren!!

Midnatt.


Borde sova. Usch jag är nervös. Ska till tandkirurgen på Uddevalla Sjukhus imorgon. Dom ska in och skära i munnen på mig och sätta in kedjor och grejer. Låte brutalt, så man får ju hoppas att man får tillräckligt med bedövning. Nä fy. Kan ju inte säga att jag längtar något enormt.

Regnig dag.

Varit en regnig dag, men åkte ändå till stallet och red Billy. Även om han inte ville gå mot blåsten och regnet så gick det riktigt bra idag, han är så duktig min lilla plutt. ♥ Snart ska jag träffa mina goa vänner Sanna och Sandra. Vi ska äta på Thaien och sen blir det filmkväääääll!!

Pavlova.

Detta gottade sig familjen med idag till efterätt. Den var riktigt svår att få till, men blev till slut riktigt bra ändå faktiskt. Väldigt god, men väldigt, väldigt mäktig .. Rekommenderas till alla som gillar sötsaker! (;

Glad påsk allihopa.

Glad påsk på er gott folk!
Jag kom hem idag. Har varit hon min underbara vän Louise i Kumla i några dagar och har haft det kul som vi alltid har när vi träffas. Så tack Louise för några härliga dagar! :D
Annars har jag haft en lugn påskafton. Ätit påskmat med familjen, tittat lite på film och bara tagit det lugnt.
Har alla andra haft en bra dag? (:

Ink in water.

Fick en liten inspiationskick igår och fotade bläck i vatten. Tyvärr glömde jag att fota behind the scenes, men kanske gör ett inlägg om detta någon annan gång om någon är intresserad!

Detta funkar också.

Vi grillade marshmallows över värmeljus idag .. det funkar också!
Förutom att ha träffat kompisarna idag så var jag i stallet tidigare. Det gick faktiskt riktigt bra fast att det blåste så mycket. Så jag taggar sjukt mycket för imorgon när Lisa kommer och håller lektion för mig och Sanna!!
Nu ska jag sova, puss på er alla! ♥
NEIAPHOTO.BLOGG.SE
På denna bloggen kan ni ta del av min vardag i bild och text. Som ni säkert kan se så har jag ett stort intresse för fotografering, vilket mycket av bloggen handlar om. Jag bor på en ö på västkusten med min familj och mina djur och är även medryttare på en ponny som heter Belair som ni säkert också kommer få se ganska mycket av här på bloggen. Jag är 16 år så till hösten börjar jag första året på gymnasiet. Enjoy!

Kontakt: blogg.neiaphoto[a]gmail.com