Ett litet kvällsinlägg.

Alla älskar egopics. Har inget annat att bjuda på just nu tyvärr.
Jupp, nu sitter jag här och äter choklad, kollar lite halvt på house och försöker logga in på studentlitteratur.se som blev vår andra läxa i engelska. Innan jag somnar ska jag försöka vara lite biff och träna. Lite lagom sådär efter att jag tjockat i mig massa choklad.
Lååång dag i skolan idag, kom sent till en lektion eftersom det stod fel på mitt schema, konstigt eftersom alla andra var där .. sen var jag och min klasskompis Filip sjukt grymma när vi skulle byta buss i varekil. Bussen vi skulle ta stod rätt framför ögonen på oss men vi gick inte på, för obviously så var vi tillfälligt blinda, sen när den åkte iväg så kände vi oss lite lagom efterblivna. Det var dagens händelser, bara för att alla bryr sig så himla mycket om jag missar en buss eller inte. Pusshej ♥

Första veckan på gymnasiet, check.

Ja, jag lever trots allt. Jag har överlevt första veckan på gymnasiet mot alla odds! Har såklart oroat mig i onödan som vanligt. Det är en stor skola, mycket folk och en stor förändring mot vad jag är van vid, men än så länge trivs jag bra! Lärarna verkar bra och jag tror jag har hamnat i en go klass, bara alla vågar slappna av mer. Men det blir väl bättre med tiden antar jag när man börjar känna varandra mer. Har haft två bildlektioner hittills och det har varit grymt kul! Ser fram emot nästa! Jag har haft hicka typ hela dagen, döööööö. Nu ska jag sova, godnatt på er!

En bra start på dagen.

Frukost. ♥

Gosekatten.

Tre bilder på vår katt Ninni, som har följt med nästan så länge jag kan minnas. Hon kom till oss när vi fortfarande bodde i Hälsingland. Tror jag var runt två år eller så då och hon har följt med efter alla våra flyttar. En trogen familjemedlem alltså! 

En liten groda.

Det kryllar av såna här små söta grodor överallt just nu! Nästan så man vill pussa en och se om man får sin prins, haha. Dock är de lite jobbigt när jag övningskör, för helst vill man ju inte köra över dem .. stackarna!

Purple Rain.

Sandra lånade ut sin underbara Purple Rain till mig idag! Vilken häst! Underbart steg har hon. Vi provade på ett par små hopp också, som inte blev så små .. riktiga tigersprång över det låga krysset! Men det var riktigt roligt och tack Sandra för att jag fick prova på din vackra häst! ♥
 
Dagen i övrigt har varit mycket bra, solade hela förmiddagen, åkte till Sandra, red där och sen cyklade vi nog över en mil ner till havet och badade och hade det kul och sen cyklade vi hem igen haha, totally worth it! 
Nu, en vecka innan skolan börjar (HJÄÄÄLP) så känns det som att sommarlovet börjat på riktigt, antagligen för att jag inte jobbar mycket nu, men också för att det äntligen har blivit lite vackert väder i några dagar! Nu måste jag sova. Borde inte vara uppe såhär sent nu egentligen, måste få tillbaka mina rutiner igen .. blää! Godnatt!

Stadskatten.

I Stockholm träffade vi även denna söta kissekatt som var väldigt sällskapssjuk av sig. Så sööt!

På promenad.

Mer bilder från Stockholm. Fina mamma fick vara med på några också. 

Gamla Stan.

En rad bilder från Gamla Stan, med smala gränder, kullerstensgator och gamla hus. Så himla vackert allting! Det är ett måste för mig att åka dit när vi är i Stockholm, för den är verkligen värd ett besök!

Hemma från huvudstaden.

Borta bra, men hemma bäst, som man säger! Har haft en jättebra vecka i Stockholm med mamma. Vi fick bo i hennes kompis lägenhet när vi var där. Vi har hunnit med en del också, hälsat på mormor, vilket var själva idéen med att åka dit, gått runt i gamla stan, ätit på kinaresturang med mammas kompisar, shoppat och gått på gröna lund. Ni får mer bilder på allt i dagarna framöver för just nu är jag så otroligt trött. 
Måste bara säga också att jag fick svar på omvalet till gymnasiet igår! Och jag är antagen!! Så otroligt underbart att äntligen få reda på det! 
Hoppas jag håller mig frisk nu tills skolan börjar bara, för har börjat känna mig lite sjuk, har mått illa enda sen jag var på gröna lund, man kan ju undra varför haha. Idag har jag bara ätit yoghurt tidigt på morgonen och sen en smoothie, mår illa så fort jag tänker på mat, så jag hoppas inte det är någon magsjuka på gång ..
En liten uppdatering om att jag lever och mår bra, eller nästan iaf. Godnatt på er!

Två svartvita.

Två svartvita bilder Sanna tog på mig häromdagen vid sjön. Gillar svartvita bilder mest egentligen. Det är ett annat djup i dem än i bilder med färg enligt mig. 

Beauty in nature.

Rosa, rosa, rosa.

Två bilder jag knäppte häromdagen. Rosa, rosa, rosa.

Water drops in close up.

Beauty might be closer than you think.

En riktigt hurtig start på dagen.

Var uppe klockan 07.20 i morse. Mötte Sanna vid vägen klockan 07.30 och vi sprang en sväng tillsammans. Sen när jag kom hem åt jag en riktigt god frukost. Hittade lite blåbär också som fick toppa yoghurten och müslin. Kände mig ganska hurtig faktiskt och ska jag vara ärligt var det skönt att vara uppe i tid för en gångs skull, detta ska göras om, ofta.
 Nu håller jag på att packa, för klockan fyra avgår tåget till Stockholm som mamma och jag ska på. Ska se om jag lyckas uppdatera något när jag är borta. Ha det bra sålänge, puss alla söta ♥
 

Hästsommar i mitt hjärta.

Kan det bli härligare? Var en sväng hos Anderssons igårkväll. Vi hittade en buske med krusbär som vi satt och åt på, sen fick vi sällskap av söta Kry och Sick Sack, två supergoa och kramgoa nordsvenskar! Hästsommar ♥

Sommarlovet genom instagram.

Här får ni massor av bilder från sommarlovet genom instagram. Bland annat från skolavslutningen, min födelsedag och dagen på ullared och en del egobilder haha .. Enjoy. ♥


After the rain has fallen.

Jag ursäktar den urusla uppdateringen, men har verkligen haft fullt upp. Jobbat mycket och när jag inte jobbat har jag träffat kompisar osv. Har helt enkelt haft ork att starta datorn ens. 
I förrgår var jag och några kompisar på Ullared, ungefär tre timmars bilresa och vi delade på bensinpengarna eftersom en av kompisarna körde oss. Det här var första och nog enda gången jag åker dit. Kändes som om hela sverige var på Ullared just den dagen, man kom knappt fram mellan alla kundvagnar, fy. Ska man dit så ska man nog inte åka mitt på sommaren, en regnig dag precis efter att alla fått sin lön. Men kul var det ändå och jag hittade en del bra saker som fick följa med hem, ska försöka fixa ihop ett inlägg om vad jag köpte någon dag snart, ha tålamod med mig är ni gulliga! 
NEIAPHOTO.BLOGG.SE
På denna bloggen kan ni ta del av min vardag i bild och text. Som ni säkert kan se så har jag ett stort intresse för fotografering, vilket mycket av bloggen handlar om. Jag bor på en ö på västkusten med min familj och mina djur och är även medryttare på en ponny som heter Belair som ni säkert också kommer få se ganska mycket av här på bloggen. Jag är 16 år så till hösten börjar jag första året på gymnasiet. Enjoy!

Kontakt: blogg.neiaphoto[a]gmail.com