Färg eller svartvitt?.

Nu till den eviga frågan, färg eller svartvitt? Vad tycker ni? :)

Mina julklappar i år.

Lite blandade julklappar från släkt, vänner och familj. Jag fick ett rött paraply, guldigt linne, t-shirt med peacemärke, svart blus, fuktkräm, hand & nagelkräm + set, pengar, nyckelring, prenumeration på VeckoRevyn, låda med citat från Sandris och ett fadderskap på en tiger. Blev verkligen glad för mina julklappar i år, men varje år får jag alltid känslan av att det är för mycket. När man var liten blev man glad för mycket, men nu kan jag inte låta bli att få skuldkänslor. Men det kompenseras av den bästa julklappen jag fått någonsin - fadderskapet på en tiger från WWF, har alltid tänkt bli det men man måste vara 18 för att få göra en beställning, men nu tog pappa tag i saken och jag är nu med och stödjer WWFs kamp mot tjuvjakt. Känns så jäkla bra. Tack pappa och mamma med såklart och alla andra. ♥

Let her go.

Har blivit helt kär i den här låten. ♥

Blickar tillbaka på sommaren.

Ursäkta bristen på julbilder, men ju nu sitter jag och bläddrar igenom gamla sommarbilder. Alltså gud vad jag längtar till sommaren nu, även om jag gillar vintern så är ju sommaren helt underbar. Saknar. ♥

The iceprincess #2.

Modell: Sandra Baumann - Styling: Linnea Eriksson - Foto: Linnea Eriksson

The Iceprincess.

Modell: Sandra Baumann - Styling: Linnea Eriksson - Foto: Linnea Eriksson
 
Jag hade fotosession med Sandra idag. Temat var vinter & is och jag blev faktiskt galet nöjd med bilderna även om det började skymma när vi gick ut. Jag hoppas att Sandra blev lika nöjd med bilderna som jag. Detta ska göras om! 

Frosty fields.

Looking into the future.

Försöker se lite framåt igen. Det verkar vara påväg mot bättre tider, det är bara att stanna upp och njuta!

Vem kan man lita på?.

Inte många tydligen. Ska sluta anförtro mig lika mycket till andra, jag trodde det var bra att vara öppen mot alla, men nej. :) Godnatt!

Hej mitt vinterland.

Vilken underbar dag! Först var jag i stallet och vi red ut en sväng. Billy var pigg och glad och jag frös inte ett dugg. För ni som följer mig på instagram vet att jag införskaffat en ridoverall! Så himla skönt! Tog en del bilder idag också, både på billy, mina kaniner och lite övriga vintriga bilder! Det är så fint överallt, älskar snö. 
I fredags var det full fart. Först skola, med yoga på idrotten, sedan vidare till svanesund där jag träffade Louise. Helt otroligt att äntligen få träffa henne, det var ju drygt ett år sedan sist. Min fina vän! 
Sedan åkte jag till Sandra och umgicks med henne och Robert hela kvällen, vi myste och hade snöbollskrig. Så galet ägda blev de, haha. Nu ska jag nog ta tag i plugget så det blir klart. Pussar!

Tre mattenördar hihi.

Haha förlåt Madde och Nilla, men tycker ni var så söta på mattelektionen. Förlåt goingar! ♥

Mys med bästa bruden.

Bilderna säga väl allt. Här sitter vi och blir feta på godis, moahaha! Det är tur jag har dig Sandra som kan få mig på bra humör, din idiot! Pusshej ♥

En lördagskväll.

Kaffemys och lite matteplugg i väntan på bästa bruden som ska få mig på bra humör igen. ♥
NEIAPHOTO.BLOGG.SE
På denna bloggen kan ni ta del av min vardag i bild och text. Som ni säkert kan se så har jag ett stort intresse för fotografering, vilket mycket av bloggen handlar om. Jag bor på en ö på västkusten med min familj och mina djur och är även medryttare på en ponny som heter Belair som ni säkert också kommer få se ganska mycket av här på bloggen. Jag är 16 år så till hösten börjar jag första året på gymnasiet. Enjoy!

Kontakt: blogg.neiaphoto[a]gmail.com