Fredag, fredag, fredag.- Mys med kaninis! ♥
Då har man sökt till gymnasiet! Äntligen säger jag bara. Efter några månader av funderingar och tvekande så har jag äntligen skickat iväg min ansökan. Så himla skönt! :D
Har haft studiedag idag, så i morse åkte pappa och jag till stenungsund för att ta kort på mig till min ID-handling. Passade på att gå in på Kicks och köpa en concealer också, men även ett nagellack och några hårnålar följde med hem!

Blueberrypancakes.


Ett till matinlägg .. haha, men var ju bara tvungen att visa min goda middag! ♥

Smoothie.


Titta vad jag gjorde alldeles nyss! Alldeles strax drar jag iväg på zumban, Sandra gör mig sällskap också, awesome!

Vattenbilder.Nikon D5000 + AF Nikkor 50/1,8D
f/1.8, 1/1600, ISO-1250

Äntligen Fredag.Fredag! Så himla skönt! :DD

Promenad med Kelly.Dagens.
Lite bilder från idag. Som den gottegris jag är så unnade jag mig faktiskt en semla, trots mitt lilla 'sockerförbud'. (;

Nya bilder.

Lite bilder med Sandra idag! Sitter hemma med Emma och Sandra, vi ska se på film och bara chilla, nice :D

Måndag.

Sitter hemma hos Louise i kumla. Det var varit full rulle hela dagen. Först åkte vi till Louises medryttarhäst Jezzie. Ett sjukt sött connemarasto, bilder kommer. Sedan åkte vi och körde en ponny som heter Lisen, hon var jättepigg och glad idag, det var skoj. Nu är jag ganska trött och sitter och försöker lösa rubiks kub, haha ..

Första dagen på det nya året.


Ska alldeles strax åka till Kumla för att bo hos min kompis Louise i några dagar! Ska bli skoj! :D
NEIAPHOTO.BLOGG.SE
På denna bloggen kan ni ta del av min vardag i bild och text. Som ni säkert kan se så har jag ett stort intresse för fotografering, vilket mycket av bloggen handlar om. Jag bor på en ö på västkusten med min familj och mina djur och är även medryttare på en ponny som heter Belair som ni säkert också kommer få se ganska mycket av här på bloggen. Jag är 16 år så till hösten börjar jag första året på gymnasiet. Enjoy!

Kontakt: blogg.neiaphoto[a]gmail.com