Sweet sixteen.

Fyller sexton år idag. Har haft en riktigt grym dag! Först var vi och åt på caféet där jag jobbar, efter det åkte vi till Töllås Fårgård och fikade, blev en cheescake för min del. Snälla Daniel bjöd oss på fikat eftersom det var min födelsedag, så snällt! :D Sen tog vi med oss Sandra, köpte pizza och åkte till stranden! Det var sjukt höga vågor och det blåste typ storm, men det var otroligt skönt i vattnet. Nu ska vi kolla på film! 
Tack alla för att ni gjorde min dag, ni är bäst! ♥

Härlig dag.

Bilder säger väl mer än tusen ord antar jag? ♥

Varför landa när jag flyger fritt?.

Har lite småpanik. Sommarlovet bara flyger iväg och det enda jag har gjort är att jobba. När jag varit ledig, vilket varit sällan, så har jag träffat lite kompisar så jag är ju nästan aldrig hemma känns det som. Först upp och jobba , när jag kommer hem åker jag direkt till stallet och sen om jag har ork så går jag ut och springer så tiden bara flyger iväg, har ju aldrig tid till saker som jag verkligen vill göra känns det som. Men nog klagat nu, får försöka ta vara på den tid som är kvar på lovet. Jag och några kompisar har planerat grillkväll och någon dag ska vi dra till ullared, måste verkligen inhandla en ny garderob innan gymnasiet, haha. Lots of love

One homemade bracelet.

Gjorde ett enkelt armband i går. Av ett läderband och en liten fin berlock. Älskar verkligen läderarmband, så blev riktigt nöjd. Enkelt kan vara fint!

Svalkar vinden, värmer solen.

Idag har det äntligen varit vackert väder för en gångs skull. Var nere vid havet med familjen en stund. Vi tog oss ett dopp, dock var det ganska kallt ändå. Men skönt var det! Jag älskar verkligen att vara vid havet, så underbart.

Vart tog sommaren vägen?.

Bilder från två härliga dagar. 
Men var är sommaren nu egentligen? Nu känns det mer som höst faktiskt, inte alls trevligt väder ute, brrrr. Hoppas det blir fint till min födelsedag i alla fall, så det inte regnar som förra året!
Sitter förresten och håller på med en ny bloggdesign! Kan verkligen behövas tycker jag!!

Ett år har gått.

Idag fyller bloggen ett år! Galet att jag har haft den ett helt år. Trodde inte jag skulle klara av att ha en enda blogg så länge. Visst har jag haft mina bloggsvackor, men jag ska bättra mig nu när det nya bloggåret börjar, haha! Hoppas att ni fortsätter följa mig alla fina bloggläsare! Tack för att ni läser, det betyder mycket för mig ska ni veta! ♥ 

Gårdagens löshoppning.

Igår löshoppade vi med hästarna. Tyvärr fick jag inte någon bra på Ella, men Billy gjorde ju sig rätt bra på bild den tjocka ponnyn! Man såg riktigt på honom hur kul han tyckte det var och det är ju huvudsaken, tjock eller ej! ;) Dessutom har han riktigt snygg hoppteknik! Tror jag ska framkalla en av bilderna faktiskt! :)

Människans bästa vän.


Två bilder på finaste Emla! Det är nog den underbaraste hunden jag någonsin träffat! Så älskvärd ♥

Love is in the air.

Bilder på finaste Sandra och Robert! Mina små gosisar, så himla söta tillsammans! ♥

Billy och Jag.

Här kommer ett gäng ridbilder på mig och Billy som mamma var snäll och knäppte idag! 
När jag började rida min medryttarhäst Billy ville han verkligen inte alls göra som jag ville, han gick åt vilket håll han ville och bråkade något otroligt med mig. Ibland kändes det verkligen som jag skulle ge upp. Har gråtit efter en hel del ridpass kan jag säga. Nä, vi kom inte alls överens. Men jag gav inte upp trots allt. Nu har jag ridit honom i snart ett år och nu den senaste tiden har verkligen allt kännts toppen. Han verkar dessutom lita på mig mer nu. I början när jag red honom var han otroligt känslig i munnen, man kunde knappt ha en kontakt utan att han krullade ihop sig för att komma undan bettet. Men nu kan jag till och med ha ett träns utan nosgrimma och detta problem märks aldrig längre vilket är en jättehärlig känsla. 
Vi har kommit väldigt långt, mycket med hjälp av en fantastisk ridinstruktör som kommer till stallet var fjärde vecka och håller lektion för mig och Sanna. Lisa har lärt mig att man kan få mycket kontakt till hästen bara med känsla i kroppen och rätt tanke i huvudet. Dessutom har min balans utvecklats något enormt med hennes hjälp. Tack vare henne och mycket envishet från min sida så är vi där vi är nu. Nu kan jag åka hem från stallet med ett leende på läpparna! 
Vi har utvecklats så mycket båda två och nu känns det som vi trivs med varandra även om man ibland blir riktigt jäkla irriterad och bara tänker att nu slutar jag rida för alltid. Men han har alltid glimten i ögat när han gör något dumt och ibland kan jag bara inte bli sur på honom när jag får ett bett i rumpan och han ger mig en blick som om "Vadå? Jag gjorde ingenting, jag är oskyldig!".
Vi har mycket kvar att lära båda två, eller i alla fall jag, men jag kan stolt säga att vi har kommit en bra bit på väg!
Åh vad jag älskar dig min fina fantastiska ponny! ♥

Spontanshopping på Marsstrand.

Jag, mamma och pappa var på Marstrand idag. Råkade passera denna snygga schal med storbrittaniens flagga, så den vara bara tvungen att få följa med hem! Älskar den. ♥

Bloggtorka eller vad det kallas.


Ursäkta detta tråkiga inlägg, men jag är verkligen sjukligt trött på min blogg just nu. Så tråkig design och allting. Orkar inte lägga upp seriösa inlägg hela tiden, alltså med bilder och så .. så tröttsamt att känna det tvånget. Nu när jag har tappat nästan alla mina bloggläsare så blir det ju inte bättre heller med inspirationen! Bläääää
 

Min lilla kanin.

Här kommer bilderna på min lilla tjocka kanin som jag lovat! Hon är så söt, trots sin lilla halskrage haha .. ♥

Sneakpeak.

Var ute och fotograferade en av mina små kaniner igår, här kommer en sneakpeak på bilderna jag fotograferade. Ska ta mig tid att rensa allt så smått och förhoppningsvis lägger jag upp bildresultaten imorgon kväll om jag hinner! Puuuss på er

Good morning sunshine.

Försöker skärpa mig när det gäller en bra start på dagen och allt det, för nu när sommarjobbet har kommit igång på alllvar så är det ju bra att stå sig ett tag så man inte går runt och är alldeles död ungefär. Förut blev det ofta bara en skål yoghurt, men nu försöker jag ta mig tid att verkligen äta ordentligt, bra och lagom mycket! 
NEIAPHOTO.BLOGG.SE
På denna bloggen kan ni ta del av min vardag i bild och text. Som ni säkert kan se så har jag ett stort intresse för fotografering, vilket mycket av bloggen handlar om. Jag bor på en ö på västkusten med min familj och mina djur och är även medryttare på en ponny som heter Belair som ni säkert också kommer få se ganska mycket av här på bloggen. Jag är 16 år så till hösten börjar jag första året på gymnasiet. Enjoy!

Kontakt: blogg.neiaphoto[a]gmail.com