Here we go again.

Värsta dagen i mitt liv typ. Nä, kanske inte riktigt, med typ. Just sayin'.
 

Victoria Secret's Love is heavenly.

Några produktfotografier jag knäppte för en stund sedan!
Som ni vet var ju jag och mamma i London på höstlovet. Där var jag ju bara tvungen att leta upp Victoria Secret's butik!! Där köpte jag denna fina lilla parfym som doftar helt underbart enligt mig. Men jag köpte även en Body Splash som används flitigt och ett par trosor som jag är helt kär i, haha. ♥
- Förresten, om det är någon som är intresserad så tänkte jag att jag kanske kunde lägga upp ett inlägg om hur jag har fotograferat och redigerat bilderna! 

Äntligen fredag var det eller?.

Vill inte att det ska vara så mörkt ute! Hinner ju aldrig gå ut och fota ju. Vill visa er bilder på något vettigt istället för fula webbkamerabilder på mig. Dööö. Sitter och pluggar nu, trött, hungrig och allmänt irriterad på livet. Ska nog gå och gräva ner mig i en grop, ha det fint! [Observera, bilden återspeglar inte mitt humör]

Med ett leende på läpparna.

Två självporträtt från gårdagen när det var gråmulet ute. Lite halvt oseriösa, men med ganska mycket kontrastredigering gick det att fixa till. 
Måndagen kom lite som en chock för mig, kroppen fattade inte riktigt i morse, så humöret har varit i botten nästan hela dagen i skolan. Men har bestämt mig för att det får vara slut med detta jävla deppande, det gör ju fan ingenting bättre. Så med en leende på läpprna ska jag nu gå och sova, för inget plugg denna härliga kväll! Puss ♥

Godnatt världen.

Godnatt världen. Idag har jag suttit i 9 timmar och pluggat till en engelska debatt, standard en söndag. Mina ögon faller ihop av sig själva snart, haha. Annars har det varit en väldigt bra helg, i fredags var jag ju med ett gäng goa tjejer. I lördags red jag på förmiddagen och sedan kom Sandra hit och vi drog till en liten fest med Sanna. Sandra och jag kände knappt några, men lite kul var det i alla fall! Imorgon ska träningen igång igen, som jag säger innan varje måndag, haha. Nej men ärligt, imorgon kommer jag igång!! Pussar

The squirrel in Hyde Park.

En bild jag fotograferade när vi var i hyde park i London. Tyvärr så råkade ju alla de andra bilderna på ekorren bli raderade av efterblivna mig, men lyckligtvis fanns just denna bild kvar. Jag måste även säga att det nog är en av de bilder jag har blivit mest nöjd med, ever. Är galet nöjd med att ha fångat en ekorre på bild. Dessutom är ju ekorrar så fruktansvärt söta och det är nog ett av mina favoritdjur, haha. ♥

Myskväll med fina tjejer.

Igår efter skolan, åkte jag, Rebecca, Iris, Caroline och Linnea hem till mig för att de skulle träffa mina hundvalpar. Jag tror de blev ganska förälskade faktiskt. Sedan vidare till Svandesund för att köpa mat och hem till Rebecca! Vi lagade och åt god mat, spelade gitarr, dansade loss, pratade, sjöng, skrattade och hade allmänt kul. Alltså en jättebra kväll med goa tjejer, brieost och ananas. Behövde verkligen detta känner jag, ett skönt avbrott. 
I stort sätt alla bilder är fotograferade av duktiga Rebecca Holmberg, så all credit till henne! ♥

We don't sleep when the sun goes down.

Osminkad och trött som ni ser, men har nu färgat håret i alla fall vilket kanske syns? Inte vet jag, haha. Inget plugg denna härliga onsdagkväll så nu ska jag krypa till kojs och drömma fina drömmar. Puss och godnatt! 

I'm not sure what this is going to be.

+++

Something Borrowed.

Filmmys nu! Jag har ju studiedag imorgon, ska hälsa på min gamla skola, men just nu är det film och te som gäller. Hög mysfaktor! Rekommenderar varmt Something Borrowed som jag ser på, riktigt bra. Blev plötsligt på mycket bättre humör måste jag säga. Sedan blir det sängen för min del, så trött! Pussssar

The point of no return.

What is the point of trying if you don't get anything back? Orkar inte ibland. 

Söt som socker.

Är förälskad. Såå söt! Helt galet! ♥

Förklaring och instagrambilder.

 
Är lite off på bloggen just nu. Men det är mycket som händer runt om mig just nu, så tyvärr kan inte bloggen komma i första hand! Men så snart jag har tid så ska jag försöka lägga upp mer bilder som ni inte sett! Men tills vidare, ha tålamod är ni snälla! Kram på er! ♥

The bird in London.

Såg en fin fågel när vi var vid Towern i London! Den sjöng fint också, haha! 

"When I'm sad, I stop being sad and be awesome instead".

Nej, vad säger ni? Ett oseriöst inlägg sitter väl fint på en måndagskväll då vi deppar över att lovet är slut!
Har ändå varit ganska pigg och glad idag, eller ja, jag är ju som jag är, glad ibland och sen helt plötsligt tappar jag allt! Men nu är jag glad i alla fall :D Plugga orkar jag inte göra så sitter här och fryser i min fleece! Vart ute och sprang när jag kom hem, första gången på länge eftersom jag varit kroniskt sjuk typ, plus att vi var i London. Det gick ganska bra ändå måste jag säga, så nu ska jag verkligen komma igång igen!
En liten update sådär. Pusshaj!

Den lilla londonbussen.

Var såklart tvungen att göra det som en turist gör bäst, nämligen att köpa med mig en liten souvernir hem! Hihi. 
Sitter och försöker peppa mig till att öva på talet som vi ska läsa upp för klassen på fredag, men hittar inte inspirationen, den verkar inte vilja komma fram. Idag hade jag mina favoriter hemma, Sandra och Robert! De blev kära i valparna och så kollade vi på film och var allmänt fjantiga som vanligt! Nej, nu ska jag sova snart! Puss!

Små blåbär.

Sitter och äter blådär under tiden som jag pluggar för fullt, måste verkligen få det klart idag så jag kan få en ledig dag imorgon!
Och jag kom precis på en sak .. Jag är verkligen dum i huvudet ibland! Råkade radera alla bilderna från minneskortet utan att ha fört över alla till datorn. Flera bilder som jag verkligen var otoroligt nöjd med, bland annat på en ekorre som jag fotograferade i Hyde Park. Alltså ibland undrar jag vad jag har innanför pannbenet. Är så jävla arg på mig själv.

När man borde plugga.

Webbkameran är helt plötsligt väldigt spännande, man hamnar på facebook och chattar med nån random människa. På youtube finns väldigt söta kattungar. Oj vilken fin fågel där ute. Varför inte städa lite? Kolla på näsor på google.
Känner ni igen er?

Some pictures from London.

Borta bra, men hemma bäst, eller hur säger man? Efter en underbar vecka i London är jag nu hemma. Sitter och rensar bland bilder, för det blev ju ganska många om man säger så, haha. Tänkte att jag ska försöka lägga upp några inlägg om olika saker som vi gjort med lite bilder till, hoppas det blir bra. 
Här ovan är några smakprov på vad vi gjort. Sista bilden till vänster blev tagen av en random människa som ville att jag skulle ta kort honom och hans flickvän och så kunde han ta på oss, haha lite suddigt, men kul att ha bilden ändå! Nej, nu ska jag sova. Har massvis med skolarbete att ta igen i helgen. Får se om jag drar på halloweenfest med mina favoriter imorgon om jag har tid, annars plugg, plugg, plugg hela helgen! Puss på er!

Valparna tre veckor #2.

NEIAPHOTO.BLOGG.SE
På denna bloggen kan ni ta del av min vardag i bild och text. Som ni säkert kan se så har jag ett stort intresse för fotografering, vilket mycket av bloggen handlar om. Jag bor på en ö på västkusten med min familj och mina djur och är även medryttare på en ponny som heter Belair som ni säkert också kommer få se ganska mycket av här på bloggen. Jag är 16 år så till hösten börjar jag första året på gymnasiet. Enjoy!

Kontakt: blogg.neiaphoto[a]gmail.com