27 December 2013.

Övade på att teckna i photoshop förut, detta blev resultatet :) 
Dagarna efter jul har varit väldigt lugna och jag har i stort sett bara sovit, legat i sängen och kollat på film, skyller på att jag har körtelfeber. Inte det roligaste jag råkat ut för. Trots att jag inte mår superdåligt så kommer jag inte få träna på ungefär en månad vilket resulterar i en lättretlig, trött och ohälsosam Linnea som bara äter massor av onyttigheter.. Jag får verkligen ingenting vettigt gjort. Jag borde plugga matte, plugga körkortsteori, redigera klart turkietbilderna och vara allmänt duktig, men som sagt så gör jag inte så mycket annat än att sova och titta på film. Nu ska jag sova för klockan är tydligen mycket, puss. 

Fjärde advent.

Åh ni anar inte hur mycket jag saknar att blogga här. Men varför har jag inte gjort då? Den frågan kan jag inte riktigt svara på faktiskt. Ska lägga upp turkietbilderna så snart som jag redigerat alla, ja jag vet, sent.. men bättre sent än aldrig som man säger. 
Fjärde advent idag. Helt galet att det är jul i övermorgon. Sitter i min säng och lyssnar på Ed Sheeran och drömmer mig bort. Har ingen julkänsla än what so ever, dels för att det inte är snö och dels för att min tidsuppfatning är lite kass, tror typ fortfarande att det är oktober (skyller på vädret). Nu ska jag sova i min nybäddade säng, godnatt på det!

Breathe.

Måste bara tipsa er om denna video där en bra kompis till mig sjunger. Hennes röst är gudomlig. Pusshej leverpastej ♥
NEIAPHOTO.BLOGG.SE
På denna bloggen kan ni ta del av min vardag i bild och text. Som ni säkert kan se så har jag ett stort intresse för fotografering, vilket mycket av bloggen handlar om. Jag bor på en ö på västkusten med min familj och mina djur och är även medryttare på en ponny som heter Belair som ni säkert också kommer få se ganska mycket av här på bloggen. Jag är 16 år så till hösten börjar jag första året på gymnasiet. Enjoy!

Kontakt: blogg.neiaphoto[a]gmail.com