Katten Ninni.

The frozen apple.

Pink colors.

 

Frost.

 

New in.

Detta objektiv fick jag hem idag. Mamma har varit i stockholm och hälsat på mormor, hon bodde hos en kompis som ville att jag skulle få detta. Blev verkligen grymt glad!! 
Denna helg har varit jätteskön. I fredags tog jag det bara lugnt hemma med pappa, i lördags gick jag upp vid halv nio och sprang en runda. Sedan åkte jag och Sandra till torp och jag fick köpt lite nytt till garderoben. På kvällen tog jag det bara lugnt. Idag hämtade vi mamma på Uddevalla central och jag fick övningsköra från henån och hem. Det kändes riktigt bra faktiskt! När vi kom hem tränande mamma och jag intervaller. Vi har även planerat inför vårt mat&tränings schema som vi ska börja med imorgon. Pappa och jag åkte iväg och handlade och jag fick övningsköra lite till. Alltså en ganska lugn helg där jag har fått vila ut. Nu ska jag börja skriva på en inlämning som ska in på Onsdag, ha det bra!

Skinny love.

Whaa, den här låten är så jäkla underbar. Kärlek till den! ♥

Watercolor.

Look what I just painted in watercolors! Näe, kanske inte riktigt. Men jag har i alla fall grejat lite i photohop eftersom jag nyss lärde mig att göra de här häftiga effekterna. Lär er hur man gör HÄR. Lycka till ♥ 

Fredagsmys.

Äntligen fredag, har längtat så sjukt mycket efter den denna veckan. Denna fredagkväll spenderas hemma på sängen med det nya numret av veckorevyn, vindruvor och en Ben&Jerry's. Dags att synda med socker igen då. Men jag har varit onyttig hela veckan så whatever, nästa vecka ska jag börja med ett treveckors träning&kost schema och bli duktig igen. 
Denna dag har varit bra förutom att jag har varit väldigt trött. Idrotten i skolan idag tog nästan död på mig. Jag tog ut mig helt med först styrketest och sedan lite frivillig fotboll med Carro och killarna. Det var jätteskönt och jag hoppas på träningvärk imorgon så jag inte får lika mycket ångest över glassen jag ska smälla i mig nu haha. Efter skolan åkte pappa och jag till affären och jag fick övningsköra dit. Så äntligen kom jag ut på större vägar! Det var jättekul, men samtidigt lite läskigt. Det kändes inte som om två bilar kunde få plats på vägen samtidigt. Men det gick tydligen haha. Nu ska jag titta på ett till avsnitt av Pretty Little Liars, ha en bra fredag alla! ♥

Rebecca Holmberg.

Två bilder på en mycket fin Beccis! ♥
Det har blivit mycket svartvita bilder nu på senaste som ni märkt. Jag har inget bättre för mig än att lägga på svartvita filter på alla bilder fattar ni väl. Uppdateringen är dålig, statistiken sjunker, wohoo. Är inte på blogghumör just nu, förlåt. Det kommer tillbaka någon gång till våren, ha det bra! 

I am both light and darkness.

My face. Som ni märker har jag spårat ut totalt med redigeringen. Men min orginalidé är äkta, skuggan i ansiktet är inte redigerad utan kommer från min lampa som jag till hälften täckt över. Jag tycker att det är roligt att experimentera med ljus. 

I am a deatheater.

"I hemlighet är jag en av voldemorts anhängare".
Jag tatuerade mig själv med en bläckpenna förut när jag satt och letade efter inspiration till en tatuering som jag någon gång ska göra. Inte en sådan som på bilderna ovan dock. Jag vill ha små flygande fåglar, antingen på handleden, fotleden eller i nacken. Jag tycker det är så vackert! 
 

En liten uppdatering.

Senaste instabilderna, wehoo. Sitter och pluggar inför ett samhällsprov vi har på tisdag nu när skolan börjar igen.
På Alla hjärtans dag igår blev det fikadejt med Sandra, det var mysigt och jag syndade med ännu mer socker. När skolan börjar igen blir det strikta regler igen, haha. Jag har lite planer som jag ska försöka hinna med nu under de sista dagarna på lovet. Idag ska jag se på en teater som 8:an spelar på min gamla skola. Imorgon kanske det blir mys hemma hos Alva med tjejerna och på söndag kommer Becca hit så att vi kan plugga. Dessutom hade Sanna och jag planer på att åka lite skridskor, så vi får helt enkelt se vad som händer. Nu ska jag kika på ett till avsnittt av pretty little liars. Jag är helt fast haha! 

12 Februari 2013.

Woho, en egobild och ingen uppdatering i syne! Jag har knappt startat datorn på flera dagar för jag kände att jag behövde en paus. Mitt liv känns som ett stort jäkla kaos just nu haha och jag vet inte riktigt hur jag ska få till allt. Dessutom har jag inget att bjuda på här på bloggen förutom mitt klag, vilket jag antar att ni inte vill läsa om! Dessutom har jag lovat er en videoblogg och ett behind-the-scenes-inlägg som jag inte har gjort än. Ångest!
 

Behind those blue eyes.

Min fina lilla skruttkanin. ♥

Söndag 3 Februari 2013.

Ännu en hektisk dag. Igår städade jag hela dagen och tog tag i saker jag har dragit mig för i flera veckor, dessutom fick jag pluggat och lånade lite böcker på biblioteket. Idag åkte jag först till Billy och vi gick en sväng i skogen och backtränade lite, eftersom han tappat muskler på grund av mask så kan jag inte rida honom på ett tag så vi får jobba upp honom från grunden. Sedan åkte jag till Sanna och red hennes fina Pascal som jag ska börja rida då och då, ser verkligen fram emot det. Vid fyra kom en släkting hit, så vi åt mat och jag fick hjälp med ett mattetal som jag fastnat på. Annars har jag mest pluggat eftersom vi har tre prov nästa vecka + att jag har försökt komma ikapp med matten lite. Usch, jag låter som värsta pluggisen. But sadly, you gotta do it. 

Somewhere out there.

KAN INTE ALLA BARA VARA SNÄLLA OCH ÄLSKA VARANDRA!? ALLT BLIR SÅ MYCKET ENKLARE DÅ. Oj, capslock. Som om jag inte märkte det. 
Fuck you all. Godnatt ♥
NEIAPHOTO.BLOGG.SE
På denna bloggen kan ni ta del av min vardag i bild och text. Som ni säkert kan se så har jag ett stort intresse för fotografering, vilket mycket av bloggen handlar om. Jag bor på en ö på västkusten med min familj och mina djur och är även medryttare på en ponny som heter Belair som ni säkert också kommer få se ganska mycket av här på bloggen. Jag är 16 år så till hösten börjar jag första året på gymnasiet. Enjoy!

Kontakt: blogg.neiaphoto[a]gmail.com