Mysdag.Startade dagen med frukost i solen innan jag åkte till stenungsund en kortis för att träffa Lina. Vi köpte vindruvor och satt på bryggan och pratade innan i gick till McDonalds för att träffa Beccis, men det var så mycket folk så vi gick igen. Innan jag åkte hem hann vi se en fiskmås som byggde bo på taket på en bil vilket såg ganska komiskt ut. När jag kom hem tränade jag och annars har jag varit instängd på mitt rum och kikat på film och One tree hill.
Nu ska jag och pappi laga mat och senare bär det vidare mot Felicia för att umgås med henne och Esmeralda. Jag är så glad just nu. Puss på er!
NEIAPHOTO.BLOGG.SE
På denna bloggen kan ni ta del av min vardag i bild och text. Som ni säkert kan se så har jag ett stort intresse för fotografering, vilket mycket av bloggen handlar om. Jag bor på en ö på västkusten med min familj och mina djur och är även medryttare på en ponny som heter Belair som ni säkert också kommer få se ganska mycket av här på bloggen. Jag är 16 år så till hösten börjar jag första året på gymnasiet. Enjoy!

Kontakt: blogg.neiaphoto[a]gmail.com