Fredagsmys.

Äntligen fredag, har längtat så sjukt mycket efter den denna veckan. Denna fredagkväll spenderas hemma på sängen med det nya numret av veckorevyn, vindruvor och en Ben&Jerry's. Dags att synda med socker igen då. Men jag har varit onyttig hela veckan så whatever, nästa vecka ska jag börja med ett treveckors träning&kost schema och bli duktig igen. 
Denna dag har varit bra förutom att jag har varit väldigt trött. Idrotten i skolan idag tog nästan död på mig. Jag tog ut mig helt med först styrketest och sedan lite frivillig fotboll med Carro och killarna. Det var jätteskönt och jag hoppas på träningvärk imorgon så jag inte får lika mycket ångest över glassen jag ska smälla i mig nu haha. Efter skolan åkte pappa och jag till affären och jag fick övningsköra dit. Så äntligen kom jag ut på större vägar! Det var jättekul, men samtidigt lite läskigt. Det kändes inte som om två bilar kunde få plats på vägen samtidigt. Men det gick tydligen haha. Nu ska jag titta på ett till avsnitt av Pretty Little Liars, ha en bra fredag alla! ♥


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?


Din e-postadress: (publiceras ej)


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:


NEIAPHOTO.BLOGG.SE
På denna bloggen kan ni ta del av min vardag i bild och text. Som ni säkert kan se så har jag ett stort intresse för fotografering, vilket mycket av bloggen handlar om. Jag bor på en ö på västkusten med min familj och mina djur och är även medryttare på en ponny som heter Belair som ni säkert också kommer få se ganska mycket av här på bloggen. Jag är 16 år och har precis börjat första året på gymnasiet. Enjoy!

Kontakt: blogg.neiaphoto[a]gmail.com

bloglovin