Är ju värsta fågelskådaren.

Idag har jag klättrat i träd. Fick syn på två skatungar som inte var så rädda för mig (petade på en av dem) och tänkte att det var värt att plocka fram kameran. Så jag klättrade runt i ett träd, såg nog ganska löjlig ut för det var precis bredvid vägen. Grannen såg mig och frågade vad jag gjorde. Kände mig i alla fall som värsta fågelskådaren!

Söt som socker.

Fotade Emmas valp Zindra häromdagen! Så underbart söt. Har redan tingat en valp från en av hennes framtida kullar! Har ju alltid velat ha en tollare! ♥

Gymnasiepanik, i repris.

Tror jag blir galen. Just som jag lugnat ner mig när det gäller gymnasiet så händer detta. Det är tydligen bara 30 personer som sökt till gymnasiet där jag ska gå och bara ungefär 15 stycken som kommer in till hösten. Skolan har även fått riktigt mycket kritik. En orsak är bland annat att de har gett högre betyg till elever än vad de förtjänar bara för att skolan ska se bra ut, alltså att elever alltid går ut med bra betyg. Har vetat det ett tag, men nu har det till och med varit med på nyheterna. Där går gränsen för mig. Jag har verkligen ingen lust att kanske ha gått ett år på skolan när den går i konkurs vilket den troligtvis kommer göra om det fortsätter så här. Så jag har bestämt mig för att jag ska byta skola på något jävla sätt. Ursäkta svordomar nu, men sånt här händer alltid mig och orkar verkligen inte just nu.
Så från att ha tänkt gå Samhäll - Media ska jag nu också byta linje till Estet - Bild & formgivning. Tror det kommer passa mig mycket bättre. Vet inte om jag skulle klara av att gå tre år utan att få måla i skolan! Dessutom får jag samhällsgrunden på det som gör att jag kan plugga vidare till polis senare om jag skulle vilja.
Nu ska jag bara fixa det här också. Antingen byter jag i höst, eller nu, på något sätt .. Blir snart galen tror jag.
Håller alla tummar jag äger för att detta kommer funka som det ska!!

Sommarlov.

Då var mitt sista år i grundskolan över! Det känns så sjukt jäkla härligt, men samtidigt lite sorgligt, kommer sakna mina goa lärare och de klasskompisar och vänner i de lägre klasserna som man nog inte kommer träffa så mycket igen. Man har liksom varit i samma klass i nio år, så man kommer ju sakna alla. Men nu ska vi inte deppa, för nu är det SOMMARLOV! Fantastiskt, otroligt, underbart, jäkla skönt! ♥ Nu är det bara att vänta på sommarvädret!
Bilderna står mamma för, suddiga dock, men med härlig sommarkänsla ändå tycker jag!

Kvällsmys.


Haft en go kväll med Sandra och Daniel! :D Imorgon blir det att gå upp tidigt för att följa med min far på en hundutställning i Mariestad, ska bli kul! Men nu blir det en film och sen sooova!

Klassresan till Oslo.

Här får ni en bildbomb från klassresan i Oslo! Kom hem i Onsdags med har inte haft ork att rensa och redigera allt. Det har i alla fall varit en upplevelse att åka till Oslo, jag har haft riktigt kul. Jag hoppas att bilderna beskriver hur det har varit, men vi har i alla fall gått på en del museum, gått runt på stan, tittat på häftiga byggnader och ätit massor. Tycker det enda vi gjorde var att äta .. men tyvärr var vi snåla eftersom allting kostade skjortan, därför blev det bara snabbmat och mackor, vilket är usch, men vi överlevde på det ändå. Bokstavligt talat älskar jag Oslo. Det är något speciellt med staden. Den är inte alls som Sveriges huvudstad, utan lugnare på något sätt. En sak som dock var sorglig var att det var uteliggare precis överallt och man kände sig riktigt hemsk så fort man gick förbi en.
Stod 10 meter från Usain Bolt! Så jäkla häftigt, fick en bild också, men tyvärr kom vi för sent för att få autograf, vilket var lite synd. För er som inte vet så är han världens snabbaste man!
För att samanfatta har jag haft tre härliga dagar i Oslo med en härlig klass. Åker mer än gärna dit igen och när jag blir vuxen ska jag för sjutton flytta dit! Älskar't! ♥

Mot Oslo.

Ursäkta denna webkamerabild. Men på kvällskvisten är jag inte så kreativ av mig. Ville bara säga att imorgon drar jag till Oslo med klassen! Kommer hem redan på Onsdag, men ser fram emot en liten break! Ha det gott allihopa här i Sverige! ♥
NEIAPHOTO.BLOGG.SE
På denna bloggen kan ni ta del av min vardag i bild och text. Som ni säkert kan se så har jag ett stort intresse för fotografering, vilket mycket av bloggen handlar om. Jag bor på en ö på västkusten med min familj och mina djur och är även medryttare på en ponny som heter Belair som ni säkert också kommer få se ganska mycket av här på bloggen. Jag är 16 år så till hösten börjar jag första året på gymnasiet. Enjoy!

Kontakt: blogg.neiaphoto[a]gmail.com