Skördefest på Töllås.

Har jobbat på Töllås idag för det var skördefest där. Så har hällt upp kaffe åt gäster och serverat soppa sedan klockan elva i morse! Har verkligen varit sjukt kul! Trivs så bra på Töllås, goa människor som är som min andra familj. Goda kakor har de också, fick med mig en del hem, yummi. 
Denna helgen har verkligen varit superbra! Pluggade hela fredagen, kanske inte skitkul, men ändå skönt att ha det gjort tidigt liksom. Jobbade på förmiddagen på pensionatet i lördags, sedan drog jag till Emma och Sanna. Sedan kom Sandra och Robert också. Vi tittade på film och hade sjukt kul, mina gosisar! Sedan följde jag med Sandra och Robert hem och vaknade där i morse och började jobba haha, så fullt upp hela tiden. 
Nu ska jag städa mitt rum och plugga lite religion. Ha det bäst alla!

Lovely autumn.

Jag älskar verkligen hösten. Man kan ha på siga mysiga halsdukar och mössor! Visst är det väl inte alltid sol och vackert väder, men när det regnar kan man ju gosa till det inom hus med en film, varm choklad och en filt! Hööög mysfaktor på det! ♥

New shoes in.

Var i Stenungsund igår med mamma. Hittade dessa skor som jag blev lite förälskad i. Har letat efter ett par med kilklack ett tag nu, men valde de här istället! Love them. ♥

Lite mer meningsfullt.

Dags för ett lite mer oseriöst inlägg nu, eller aah .. mindre seriöst iaf haha! ;)
Känns så bra att vara stor filicka och gå på gymnasiet nu. Grymt bra helt enkelt! Dock är läxor inte det roligaste, men man får göra det bästa av situationen. Har hamnat i en awesome klass med massor av goa människor, självklart finns det väl någon enstaka som man stör sig på, men what ever? Så är det väl alltid! Har lärt känna flera stycken bättre nu och det är riktigt kul! Alla är glada och trevliga! HEJA ESTETER!! 
Peace out bitches nu ska jag plugga and it sucks. ♥
 

Vacker kärlek.

Två bilder på mina gosungar. Saknar båda! ♥

Färg eller svartvit?.

Nu till den eviga frågan .. färg eller svartvit? Har så himla svårt för att bestämma mig! Vad tycker ni? 

Den fula ankungen.

Ankor är verkligen fula och söta samtidigt, fast de här är nog mest söta tycker jag haha. Det är några av mina vänners ankor som jag fotade för ett tag sedan och som jag inte visat er bilder på än.

Blue eyed beauty.

Min vackra vän Nadja får stå för några bilder. Gosh, so beautiful!

En fin vän jag aldrig kommer glömma.

En liten text till min fina vän Louise. Har kännt denna tjej i snart fyra år. Jag saknar dig något enormt för det var så länge sedan vi träffades sist och det är så tråkigt att vi inte pratar lika mycket längre. Har haft otroligt många minnen med denna fina tjej. Så många skratt och glada stunder. Du är en vän jag litar på till hundra och om det är något så finns du alltid där för mig. Nu är det ju så att vi bor över trettio mil från varandra. Men vad spelar det för roll egentligen? Vi tar långdistansförhållanden till en ny nivå, haha. Jag kan skratta och gråta med dig. Jag ser verkligen upp till dig, för jag har nog aldrig träffat en människa som du innan och kommer nog inte göra det heller. Du har gått igenom mycket svårt i ditt liv, men du är ändå så tålmodig, lugn och har verkligen fötterna på jorden. När vi är nittio år så ska vi sitta i våra gungstolar och prata om gamla minnen och le åt att vi var unga och dumma, träffades på internet, höll kontakten och träffades på riktigt. Fantastiska vän. Fina människa. 
Du är så jävla grym. 

Myshelg.

Haft en riktigt mysig helg. I fredags var jag bara hemma, tog det lugnt och lyxade till det med lite gott och Veckorevyn, plus att familjen tittade på film, Shutter Island som är en riktigt bra film faktiskt. I Lördags var jag på torp och shoppade loss, verkligen. Köpte en ny jacka (!!!), en sjukt mysig vinröd halsduk, tre stickade tröjor, en gullig vinröd tröja med spets och ett par fjäderörhängen! Kände att plånboken blev betydligt lättare, men det kändes ändå bra. Nu ska jag bara köpa ett par skor också och sen kan hösten komma hit! 
Efter Torp hälsade jag på hos en barndomsvän, vi pratade mest men pluggade även lite. Idag kom Sandra och bästa Nadja hit, mina goa ungar! Vi tog lite bilder och pratade och skrattade. Sen var jag i stallet en sväng och nu ligger jag i sängen och ska snart sova! Det var helgens uppdatering, puss på er alla!

En liten blåklocka.

Ursäktar min dåliga uppdatering som vanligt. Har varit förkyld ett tag nu så har inte kännt för att gå ut och fotografera. Imorgon har vi vårt första prov och jag är lite nervös faktiskt. Har pluggat lite, men har verkligen inte fått gjort mycket alls. Vårt internet är superkonstigt så det är med ren tur jag lyckas blogga nu. Har haft en del utbrott på det idag, haha. För det värsta var ju att en del av det vi skulle plugga på till provet ligger på en hemsida på internet, lite svårt att plugga då om man säger så. Är i alla fall lite friskare nu så imorgon ska jag till skolan igen. Ganska skönt ändå, för det är tråkigt att bara gå runt hemma. Men jag antar att jag borde sova nu, godnatt alla!

Vackra höstlöv.

Så trött efter en lång vecka i skolan. Somnade när jag kom hem, men jag åkte i alla fall iväg en sväng till stallet och red lilla skruttponnyn. Han var duktig och var glad idag! Dock har han kommit in i en liten testperiod igen verkar det som .. hoppas den inte är långvarig! 
Imorgon ska jag träffa tjejerna! Mys, film och laga någon mat och bara prata om allt och inget! SKa bli kul att träffa alla igen. Nu ska jag plugga lite religion innan jag ska sova. Ska upp tidigt och jobba imorgon nämligen .. natti!
 
Tänkte passa på att ge lite creds till en grymt duktigt tjej. Isabella heter hon och gick på min skola när jag gick i de yngre klasserna. Så vacker röst och härliga låtar! Grymt bra.

Saker som måste göras.

Nä, nu har jag gått här i snart ett år och tänkt på att jag måste göra lite förstoringar på bilder genom åren men det blir ju aldrig av och jag blir helt galen på att jag inte klarar av att ta tag i saker. Jag ska beställa en almanacka också men har aldrig orkat komma igång med att designa den och nu har det snart redan gått en hel månad på denna terminen och jag har inte ens gjort en ansatts att bestämma vilken bild jag ska ha på framsidan, shit alltså. Sen måste jag maila och kolla varför jag inte har fått några fler nummer på en fototidning som jag prenumerera på och maila tidningen som köpt bilder av mig och fråga om de satt in pengar på mitt konto än. Herregud vad jag klagar, men kände att jag behövde skriva av mig lite. Pusshej nu ska jag ha Naturkunskap

9 september.

Skitdag. Inte gjort något alls på hela dagen. Tråkigt väder och blääää. Oinspirerad helt enkelt. Godnatt!

Slutet på sommaren.

Lite bilder nu på slutet av sommaren. Om man nu kan kalla detta sommar så mycket regn som det har varit. Men det ska bli härligt med höst, tycker om alla årstider egentligen, men hösten är verkligen så himla mysig! Nu kan man snart ta på sig riktigt varma kläder utan att alla kollar skumt på en, inte för att det spelar någon roll egentligen, men just nu blir det ändå för varmt med mössa och halsduk!

Hästar i dimma.

Detta är nog några klara favoriter just nu som jag knäppte tidigt på morgonen innan vi åkte till Backamo! 

Dagg i spindelväven.


Det är himla vackert med dagg på spindelväv tycker jag och så knäppte jag lite bilder på några blommor också! 

Bilder från Backamo.


Som jag skrivit i tidigare inlägg så var jag på Backamo igår. Det var bondens dag och det är en tradition för mig att åka dit varje år haha. Det var hästpremiering med kallblod där vilket är riktigt roligt att kolla på! Idag på Söndagen var det tydligen westerntävlingar och så, men orkade inte åka dit en dag för man blir faktiskt ganska trött av en heldag där! Annars har jag ridit idag, träffat Johanna som fyller år och kollat på en kompis fotbollsmatch. Härlig helg förutom allt plugg. Tagga skola imorn då .. Godnatt!  

Dåligt samvete och kvällsplugg.

Shit asså, tre egobilder, i rad varav två är tagna med webkameran .. detta är verkligen illa.
Men bläää jag hinner inte! Vill vara aktiv på bloggen men hinner inte ju .. Idag har jag i alla fall varit på Backamo med Sanna, Emma, Sandra och Robert. Haft en grymt bra dag i solen. Fotograferat massor också, så imorgon, när jag gjort klart allt plugg jag har, så ska jag minsann ta tag i att ladda upp bilder och fixa inlägg åt er! Ha tålamod med mig är ni snälla, många pussar och ursäktskramar från Nea ♥
Förresten, har hittat en grym webkamera på internet som jag vill dela med mig till alla som är som mig, ta egopics på sig själv när man har tråkigt äääger. Den heter Webcam Toy och kan finnas på Chrome Store. Dock måste man göra ett konto för att få åtkomst, men väldigt värt måste jag säga, haha. Nä nu ska jag plugga tyska, hejsvejs.
NEIAPHOTO.BLOGG.SE
På denna bloggen kan ni ta del av min vardag i bild och text. Som ni säkert kan se så har jag ett stort intresse för fotografering, vilket mycket av bloggen handlar om. Jag bor på en ö på västkusten med min familj och mina djur och är även medryttare på en ponny som heter Belair som ni säkert också kommer få se ganska mycket av här på bloggen. Jag är 16 år så till hösten börjar jag första året på gymnasiet. Enjoy!

Kontakt: blogg.neiaphoto[a]gmail.com