Göteborg Horseshow.

Årets höjdpunkt är över för min del i år. Var där med Sanna, Malin och Ann-Britt som jag fick en biljett av i julklapp! Det var lika kul i år som alltid. Med en dagsbiljett fick vi idag se Young riders, GP-ponnyn, gymkhana, agility och dressyr. Underbart. 

Black and white.

Bilder när Sanna och jag stylade varandra i torsdags. Tycker dock att jag ser ut som en tolvåring på de här två bilderna. 

Friday friday.

Wohoo, fredag firas nog med mig själv och jag. Imorgon blir det göteborg horseshow! Ska blir riktigt roligt och jag är sjukt taggad. Hejdåå.

Drowned.

Modell: Sanna Andersson - Foto: Linnea Maria Eriksson

Louise på Orust.

Denna fina flicka kom på besök idag. Lätt bästa eftermiddag/kvällen på väldigt länge! Efter att inte ha setts mer än ungefär tio minuter på ett år så är det väldigt speciellt att ses igen. Vi har fått pratat om det mesta, ätit fruktsallad, myst med djur och tagit en promenad! Kommer sakna dig väldigt mycket kompis. <3
Nu sitter jag och har precis skrivit klart en gruppinlämning till religionen och ska stupa i säng. Jag är verkligen heöt galet trött! Puss

Måndag.

Jag är glad idag. Det har varit en ovanligt bra dag utan någon riktig anledning faktiks och det är ju positivt antar jag. Jag kom hem från en ganska kort springrunda nyss som inte blev riktigt som jag tänkt mig. Jag tänkte ta den vanliga rundan men hamnade ute i skogen där jag satte mig under ett träd haha, det var riktigt skönt faktiskt. Äter lite mellanmål idag och energin flöder på! Jag tror denna veckan blir toppen, studiedag imorgon och  temadag på onsdag. Massor av pussar och kramar till er alla. 

Nytt i garderoben.

Plånboken blev aningen lättare denna helgen. I fredags var jag och Elin på torp och jag köpte äntligen en skinnjacka som jag har letat efter väldigt länge nu. Idag var jag med min mor på torp igen och jag fick köpt de springskor jag suktat efter ett tag nu, kanske inte exakt den färg jag hade velat, men är ändå grymt nöjd för fick priset nedsatt ganska rejält. Kjolen är från Bikbok och jeansen från H&M. Blev även galet nöjd med den blommiga bh:n från H&M och den urgulliga gula bh:n med matchande halvstring. Trots att jag det tog hårt på mitt pengasparande så är jag väldigt nöjd. 
Helgen har annars varit mycket lugn, i lördags var det till och med så lugnt att jag stickade mig en halsduk. Har man tråkigt så har man. Nej, nu ska jag återgå till mitt älskade One Tree Hill och njuta av sista dagen på helgen! Puss på er. 

Bananpannkakor.

Bananpannkakor med turkisk yoghurt och hallon fick bli dagens frukost. Har haft ett skönt lov även om jag inte varit så aktiv här, har mest varit hemma och tagit det lugnt faktiskt, njutit lite av det vackra vädret och kikat på One Tree Hill. Jag har ett tal som ska skrivas till nationella provet på tisdag så jag antar att jag får jobba på de resterande dagarna! Puss på er. 
NEIAPHOTO.BLOGG.SE
På denna bloggen kan ni ta del av min vardag i bild och text. Som ni säkert kan se så har jag ett stort intresse för fotografering, vilket mycket av bloggen handlar om. Jag bor på en ö på västkusten med min familj och mina djur och är även medryttare på en ponny som heter Belair som ni säkert också kommer få se ganska mycket av här på bloggen. Jag är 16 år så till hösten börjar jag första året på gymnasiet. Enjoy!

Kontakt: blogg.neiaphoto[a]gmail.com