Fredag.


Varit på Ikea idag! Det är ett sånt ställe man åker till ungefär en gång per år max. Man blir så trött efter ett tag! Men i alla fall - jag hittade en säng! Den kommer på måndag eftersom vi inte kunde få med oss den hem själva!
Är påväg att bli frisk nu och det känns bra för det betyder att jag kan åka till stallet snart! :D

Torsdag.


Megagod kycklingsallad!
Varit på Göksäter idag. Ska göra om rummet lite eftersom det är lite barnsligt eller vad man ska kalla det. Så köpte två nya mattor och gardiner. Jag har bara haft fasta möbler i mitt rum, alltså en säng som sitter fast i väggen och nu är jag ganska trött på det och ska köpa en säng, eller jag ska få den i julklapp. Ganska tråkig julklapp kanske, men mycket bättre än att betala en själv! Sen ska jag köpa en garderob också! Ska bli skönt att få lite nytt och fräscht! :) Så drömkameran får vänta lite till, men inte så länge!

Lite från idag.


Detta är ungefär vad jag har gjort idag!
Är fortfarande förkyld. Visst, det är skönt att vara hemma och bara slappna av men det är jobbigt när man ska hinna ikapp med skolan sen. Nu ska jag bara försöka blir frisk, ha det bra! :)

Förkyld.


Är förkyld. Jag har inte tid att vara förkyld just nu! :(

Idol.


Söt kissekatt från klassresan! Sitter och tittar på Idol just nu. Idag har jag inte fått gjort något alls. Är på ganska dåligt humör över det ärligt talat. Fast det finns ju inte så mycket man kan göra när det regnar. Fortsatt lite på matten, vilket går skit. Men man ska inte klaga! Nu ska jag kolla vidare, ha det bra! :)

Söndag kväll.


Gissa vad jag roar mig med? Matte.
Kanske finns roligare saker att syssla med på en söndag, men det måste göras och det är skönast att ha det gjort så fort som möjligt. Jag kan inte klaga på att jag har mycket läxor i skolan för det har jag inte alls till skillnad från många andra, men bara för det är det ju inte kul ju! (;

Världens goaste hund.


Har nog aldrig träffat en så härlig hund som Emla, Sandras hund! Var ju tvungen att slänga upp en bild på henne! ♥
Igår var jag ju på filmkväll med de bästa - sjukt roligt som vanligt! :) Kom hem för ett tag sen från stallet. Vi tog en skritt i skogen idag - så himla härligt! Nu ska jag göra lite nödvändiga saker, som att städa ..

På väg.



Ska strax åka till Sandra för att ha filmkväll med henne, Emma och Sanna! Blev ju inget förra veckan så nu är jag extra taggad! Var nyss och red Belair. Det kändes sjukt bra och just nu är jag på hur bra humör som helst! Nu ska jag åka, ha det bra alla! Puss! :D

Busig kanin.


Har ni sett min kanin Leah? Tror bara jag har visat min kanin Lilla Vit, men detta är i alla fall Leah. Hon är ett och ett halvt år och korsning mellan Fransk Vädur och Gotlandskanin! Denna tjejen har verkligen en stark personlighet. Hon är dominant men med en glimt i ögat. Lyckades få en bild när hon hade en av sina busiga stunder! (;

The black cat.


En favoritbild från klassresan. Sitter och ska göra klart matteboken så jag slipper tänka på det innan Torsdag. Det är ganska fint väder ute också så ska nog gå ut och fotografera lite! Ska göra massa saker idag, kan inte ens komma ihåg hälften. Rida vet jag att jag ska göra i alla fall! Har längtat efter det hela denna veckan! Happy! :)

Äntligen hemma.


Borta bra men hemma bäst som man säger! Tåget kom till Uddevalla 20.20 ungefär. Imorgon ska ni få se blider från vår lilla resa! Nu ska jag sova - det ska bli så skönt att sova i sin egen säng!

Torsdag.


En söt ponny på Pay and Jump! :)
Imorgon åker jag hem! Det ska bli så sjukt härligt om jag ska vara ärlig! Saknar Belair jättemycket! :(

Ett tidsinställt inlägg.


Ett tidsinstältt inlägg. Eftersom jag inte tog med mig datorn till Stockholm så blir det tidsinställda inlägg.
Just nu sitter jag på tåget påväg mot stockholm! (; 

Packar.


En ganska överredigerad bild på Emma & Lucky från Pay and Jump i Stora Höga igår.
Packar inför imorgon då klassen drar till Stockholm. Det är ofattbart hur tung väskan blev. Har lite beslutsångest om jag ska ta med datorn eller inte. Antingen tar jag med den och bloggar lite varje dag, eller så lämnar jag den hemma och gör tidsinställda inlägg vilket är grymt tråkigt. Men om jag tar med den kommer väskan väga ännu mer än vad den redan gör .. damn!

Svar på frågestunden.


Här kommer svaren på frågestunden! Tack för många frågor! :D

PERSONLIGT
Hur många hundar har ni?
- Just nu har vi 5 stycken hundar varav 1 fortfarande är valp.

Hur lång är du?
- 166-168. Det var ett tag sedan jag mätte mig sist!

Vad har du för skostorlek?
- 38-39

Ditt favorit klädesplagg?
- Måste svara linnen. Enkelt och bra!

Favorit mat?
- Svår fråga. Gillar det mesta! Men pizza är alltid gott! (;

Blåbär eller Jordgubbar?
- Jordgubbar helt klart!

Vad tycker du om svampar? Alltså är dom goda att äta?
- Det är väl gott, i alla fall kantareller!

Hurdant väder är det hos dig, nu när du svarar på det här?
- Mulet med lite sol ibland!

Finns det någon fråga du aldrig skulle svara på?
- Antar det. (;


FOTOGRAFERING
Kan du skriva lite om din kamera och kameratillbehör? :)
-
Det finns ett inlägg om det. Uppe vid headern finns det en knapp man kan trycka på för att komma till det. :)

Vad gillar du att fota mest?
- Just nu är det nog mest Natur/Makro. Men jag har upptäckt att porträtt är otroligt kul det med.

Vad betyder stilleben?
- Tror man kan kalla det arrangerad fotografering. Alltså man ställer upp saker som ska bli ett motiv. Till exempel frukter i en skål eller liknande. Dock passar inte bilderna som jag har i min sån kategori in riktigt.



BLOGGEN
Hur fick du din blogg så snygg? Hur lärde du dig?
- Tack för det första! Sen jag upptäckte photoshop och lärde mig att koda har jag alltid tyckt det varit roligt och sen dess har jag övat massor! :)

Vad följer du för bloggar?
- Jag följer väldigt många bloggar, men de jag kolla på dagligen finns under länkar i menyn!  

Tagga filmkväll.


Nu ska jag iväg och rida! Sen - tagga filmkväll med Emma och Sandra! :D Tagga filmkväll imorgon istället! ;)

Red nails.


Målat röda naglar idag. Idag slutade jag klockan tolv som alla torsdagar och senare åkte jag till stallet och red Billy. Imorgon är det studiedag, ska bli så himla härligt att få sova lite extra. Har jag talat om att min klass, själva, ska åka till Stockholm på Måndag och praktisera på ett äppelmusteri i fem dagar? Det ska vi i alla fall. Är såklart lite nervös att vi ska ta fel tunnelbana, men det ska säkert gå bra! Nu ska jag sova, god natt! :D

Plugg.


Sitter här med den enda valpen som är kvar. Hon är så himla söt! ♥ Idag har jag inte gjort något vettigt alls förutom att plugga på tyskaläxan som jag har tills imorgon. Följde med mamma ut på en liten cykeltur också, men annars har jag bara suttit och försökt plugga in tyska gramatiken ordentligt.  
Der, den, dem, des - die, die, der, des - das, das, dem, des - die, die, den, der ..

Idag.


Lite av vad jag gjort idag. Har försökt spela lite låtar på gitarren som stått och dammat i ett hörn i säkert ett halvår. Har ganska ont i fingrarna nu. Sedan köpte jag en glass efter jag ridit på ridklubben! Det har vairt ett riktigt skitväder hela dagen, men trots det har jag haft en härlig dag! Har ni också det? :)

Monday.


Ny vecka igen! Idag har det regnat mycket hela eftermiddagen så jag har inte kunnat rida tyvärr. Har lite sk. bloggtorka så jag måste fråga er - Vad vill ni läsa om? Vill ni läsa mer om min vardag? Se fler bilder kanske?
NEIAPHOTO.BLOGG.SE
På denna bloggen kan ni ta del av min vardag i bild och text. Som ni säkert kan se så har jag ett stort intresse för fotografering, vilket mycket av bloggen handlar om. Jag bor på en ö på västkusten med min familj och mina djur och är även medryttare på en ponny som heter Belair som ni säkert också kommer få se ganska mycket av här på bloggen. Jag är 16 år så till hösten börjar jag första året på gymnasiet. Enjoy!

Kontakt: blogg.neiaphoto[a]gmail.com