Min fina Leah.

Min fina Leah. ♥

I like you.

En filmsnutt på valpisarna.

En liten filmsnutt på valparna häromdagen! De tror att de är så tuffa, haha. Så himla söta! ♥

On top of the world.

Hello London.

Sitter på hotellrummet mitt i London just nu. Flygplanet lyfte halv åtta på kvällen. Jag har ju aldrig flugit innan, men tyckte det var rikigt kul haha. Det häftigaste var nog innan vi skulle landa, när man kunde se hela london under sig med massor av små ljusprickar. Lyckades ta några bilder, dock inte så bra kvalitét, men what ever. Vi var framme tjugo över nio på Heathrow airport och därifrån tog vi ett tåg till Paddington Station och gick sedan en bit, var nära på att bli överkörda av några dubbeldäckare på vägen, men kom i alla fall fram till slut! 
Imorgon ska vi på en busstur och efter det får vi väl se vad vi hittar på! Men nu ska jag sova, godnatt på er! ♥

Hello and hejdå.

Trevlig lördag. Pluggat heeeela dagen! Inte en perfekt dag kanske, men måste få det gjort så jag slipper sitta på hotellrummet och plugga hela veckan. Och ja, JAG SKA TILL LONDON! Haha, kan inte fatta, men är i England imorgon vid den här tiden. Hur awesome som helst ju! Imorgon innan vi åker så ska jag försöka få ihop några förhandsinställda inlägg. Massor av pussar och kramar från mig! ♥

Äntligen höstlov.

Det är höstlov nu! KAN NI FATTA? Det kan inte jag, haha. Nu taggar jag London om två dagar! Hoppas alla får ett otroligt bra höstlov! Puss på er alla! ♥

We build then we break.

24 Oktober 2012.

Hoppade med Billy idag för första gången. Tidigare har vi ju bara löshoppat och jag kände att det var dags nu. Men det var egentligen inget att hetsa upp sig för, han tog det lugnt och han tyckte det var roligt verkade det som! Jag tyckte i alla fall att det var hur kul som helst att äntligen få hoppa min lilla tjockponny! 
Annars då? Vi fick sluta tidigare idag så jag stannade och simmade efter skolan, köpte ett årskort så jag kan gå dit oftare. Sedan har jag då varit i stallet och nu sitter jag och leker med ett inspelningsprogram och sjunger stämmor och mixar ihop, haha hur kul som helst! Men jag ska snart sova, puss på er!

Everything is so bright.

Sprakande höstfärger.

Bland gula höstlöv.

Gosh, höstväder är bäst att fotografera i helt klart. Alla starka färger och ett härligt ljus! Helt perfekt! 

Sunday again.

Söndag igen då. Bläää, varför måste det blir Söndag? Sitter och pluggar och har gjort det i stort sett hela dagen. Vi har ett prov i naturkunskap på Tisdag och just nu är min hjärna som en gröt. Kan inte tänka klart och sitter och försöker plugga in massor av kemiska formler som bara måste sitta. 
Annars har denna helgen varit riktigt bra! I lördags jobbade jag och sedan drog jag till några kompisar och vi hade det skitkul verkligen, haha. Alltid lika kul roligt att träffa mina fina! Jag följde med hem till Sanna och sov där. Efter att jag blivit hämtad imorse så åkte jag till stallet och red skruttponnyn. Längtar redan tills nästa helg!
Nej, nu ska jag plugga formler, puusss! ♥

It's finally friday.

Yeeaah it's friday again! Kom nyss hem från stenungsund, massa goa från klassen åkte till thaien för att fira Sara! Pratade, skrattade och hade grymt kul! Så tack för eftermiddagen allihop! :D
Ser fram emot denna helgen. Imorgon ska jag jobba på förmiddagen och på kvällen ska lite kompisar träffas! Ska bli roligt att träffa alla igen. Annars ska jag väl plugga lite för har en del som ska göras. Men är så glad just nu så det kan inte sabba min helg! Hoppas alla får en lika awesome helg som jag tänker ha, pusss! ♥

Femton dagar gamla.

Jag ursäktar att det dröjde så länge innan ni fick veta att min duktiga hund Kelly födde fyra små friska valpar. Nu är de femton dagar gamla och hur söta som helst och borde öppna ögonen helt vilken dag som helst nu. Tyvärr har jag inte hälsat på dem på ett tag eftersom jag är sjuk, men snart så. När valparna är tre veckor får även personer som inte tillhör familjer komma och hälsa på. Det är nog inte bara jag som längtar tills dess! ;) 

will this story have a happy ending?.

Gammal bild, ny redigering.

Vet inte riktigt när jag knäppte detta självporträttet, men det var ett tag sedan. Nu satte jag mig i alla fall en stund och redigerade. Detta blev resultatet!

Förkylning och chokladbollar.

Har inte varit i skolan idag. Är helt svag i hela kroppen och när jag sväljer känns det som om jag sväljer massor av häftstift typ. Har sovit bort nästan hela dagen, men när jag varit vaken har jag försökt att plugga. Jag har lite beslutsångest om jag ska till skolan imorgon, men det lutar nog åt att jag stannar hemma i alla fall, är ju trots allt ruskigt sjuk. Dock har jag lite panik, för jag missar massor av viktiga lektioner imorgon. Får väl plugga så gott det går hemma. Nej, nu ska jag inte klaga mer, haha.
Mamma var så gullig och gjorde chokladbollar av en 'nyttig' sort till mig förut. Istället för socker är det stevia i och de är rullade i sesamfrön istället för pärlsocker. Rekommenderar det varmt till alla andra som har godisförbud som jag. Enkelt att göra och minst lika gott. Tummen upp! 
Nu ska jag sova vidare. Puss o kram ♥

▼ It's so rainy and cold.

Vaknade i morse med så fruktansvärt ont i halsen, så startade dagen med te med honung, injefära och nejlikor. Sedan pressade jag en apelsin och en lime och drack det. Och nu sitter jag och äter ett äpple som jag varvar med en vitlöksklyfta, rätt äckligt måste jag säga. Men jag har ingen lust att bli förkyld, har liksom precis blivit frisk och kommit igång med träningen! Så jag ska väl gosa ner mig under täcket och starta en film eller något. Dock måste jag plugga också .. Blä, äckliga regniga dag. Puussss

London, here i come.

Many webcampictures lately, I hope your can forgive me. 
Först och främst vill jag bara säga .. JAG SKA TILL LONDON! Mamma och jag beställde flyg och hotell idag efter skolan. Vi ska bo precis i centrum och vara där en vecka på lovet. Om ni undrar så är det godispapper från Resia på andra bilden, ser lite retarded ut bara, haha. Men är iaf riktigt taggad, ska bli riktigt roligt att åka!
Annars då? Fredag och det känns ju bara helt awesome såklart. Har lite läxor som ska göras men annars ska jag ta det ganska lugnt. Ska väl bara till stallet som vanligt. Imorgon kommer kanske Linnea hit! 
Hoppas alla får en riktig toppenhelg! ♥
NEIAPHOTO.BLOGG.SE
På denna bloggen kan ni ta del av min vardag i bild och text. Som ni säkert kan se så har jag ett stort intresse för fotografering, vilket mycket av bloggen handlar om. Jag bor på en ö på västkusten med min familj och mina djur och är även medryttare på en ponny som heter Belair som ni säkert också kommer få se ganska mycket av här på bloggen. Jag är 16 år så till hösten börjar jag första året på gymnasiet. Enjoy!

Kontakt: blogg.neiaphoto[a]gmail.com